Si la voi se micsoreaza “colturile” unui folder cand intrati in el ? Uitati-va atenti la “colturi” cand intrati intr-un folder. Dovada ca se grabesc cu update-uri, care si alea nerezolvate si UI’ul e praf.
Si la voi se micsoreaza “colturile” unui folder cand intrati in el ? Uitati-va atenti la “colturi” cand intrati intr-un folder. Dovada ca se grabesc cu update-uri, care si alea nerezolvate si UI’ul e praf.
se maresc si apoi se micsoreaza. 8.1 pe un i5
Exact…
La ce va referiti? La un folder in care sunt mai multe aplicatii?
Ca la mine nu vad nici o micsorare/marire. Am capturat si dat frame-by-frame.
Am testat si eu sa setez Apple Pay. Ammutat regiunea pe US, si apoi a recunoscut foarte frumos literele si cifrele de pe cardul fizic (si erau auriu pe fond auriu ). Animatia e incredibil de bine facuta. Merita sa testati doar ca sa vedeti ce pierdem.
Evident, a zis ca banca mea nu e una buna…
As fi mult mai fericit daca ar da drumul Apple la aplicatii care sa foloseasca NFC, mi-as dori tare sa inlocuiesc abonamentul de metrou/autobuz/tren (Oyster) cu o aplicatie iOS si sa nu mai trebuiasca sa car si cardul.
La mine s-a diminuat la jumatate delay-ul cand sunt sunat dar tot mai exista. Cel putin pt mine nu e deranjant, probabil in jur de 1-1,5 sec maxim, dar sigur nu mai mult.
In schimb mi se pare ca s-ar duce mai repede bateria, cam cu 10%-15% dupa o zi de utilizare (iPhone 5S).
Si eu am observat o imbunatatire la timpul de raspuns.
Bateria insa parca zboara. Ceva imi foloseste batera fara sa stiu cred.
De aseara pana azi dim 10.25 ore repaus, 1.48 ore utilizare, 86%
Dimineata la 6.30 era 100%, l-am deschis, putin fb, ma uit sus 95%. Iconita de gps activata, ma duc sa vad de ce, era vremea desi eu nu am widget de vreme si nici macar n-am deschis notification center. Am deschis si inchis aplicatia de vreme si si-a revenit. Mai stau pe fb juma de ora si ajunge la 86%
Dar ideea e ca nici nu au trecut 1.48 ore de cand m-am trezit iar aseara nu l-am folosit pt ca nu aveam net.