Nici eu nu sunt încântat de baterie la i5. Tocmai am fost anunțat de 20% și chiar nu l-am stresat azi, cu ultimile 7… și 8.0.x îl puneam seara în priză pe la 50-40%. Cu tot cu 30-40min de Runkeeper
La mine a reaparut “Answer lag”, este enervant sa dai “answer” ca apoi telefonul sa continue sa sune de 2-3 ori. Cred ca are legatura cu functia Continuity ... alta porcarie de care vreau sa scap si nu stiu cum.
Ce e ciudat, aveam “answer lag” la 8.0, disparuse la 8.0.2 si acum a reaparut la 8.1 ... wtf
Se pare ca nu suntem singurii care avem aceeasi problema: https://discussions.apple.com/thread/6616399?start=0&tstart=0
Am dat si eu click pe “am aceeasi problema” ... sa vedem
Cred că era și în 7.xx dar se manifesta altfel: răspundeam, ziceam Alo iar cel de dincolo nu zicea nimic (mai ziceam un Alo și apoi vorbea). Defapt NU auzea acel Alo zis de mine sau ce ziceam. Dar m-am prins după mult timp, mi-a reproșat într-o seară nevastă-mea că răspund și nu zic nimic o.O . De atunci ziceam Alo după 1-2 secunde și totul era ok.
Acum în 8.x văd că continua să sune 1-2 sec după ce dau slire dar dacă zic repede Alo cel de dincolo mă aude din prima.
Eu am iPhone 5 cu 7.1.2 si exact asa se manifesta, intai raspund pe telefon,stau 2 sec si apoi zic primul alo (tot la reprosurile nevestei am sesizat lagul).
Se pare, pana la urma, ca acesț lag este introdus pentru a nu face oamenii sa vorbească singuri. Sudica sa îți acopere timpul care trece de cand răspunzi si pui tel. la ureche….
La iPad Air am o problema: uneori nu am semnal pe wireless. Trebuie sa dezactivez si sa activez la loc wireless-ul din control center si isi revine. Nu e foarte frecvent de aceea nu e foarte deranjant. Mi se intampla de la 8.0 incoace. Ce e ciudat e ca iconita de sus imi arata semnal full.
La iPad Air am o problema: uneori nu am semnal pe wireless. Trebuie sa dezactivez si sa activez la loc wireless-ul din control center si isi revine. Nu e foarte frecvent de aceea nu e foarte deranjant. Mi se intampla de la 8.0 incoace. Ce e ciudat e ca iconita de sus imi arata semnal full.
O am si eu din iOS 8 Beta 1 (luna iunie) pe cele doua iPad-uri Air din casa. Problema cunoscuta…
Penal, a trecut jumate de an si nu au rezolvat-o.
Bună.
Aș vrea să îmi iau un iPhone 4s, nou, care vine cred cu IOS 5, parcă. Aș rămâne cu drag la 5, dar mă tem că unele aplicații/software vor impune trecerea la 8…
Bănuiesc că update va face direct la 8.1?
Poate să îmi zică un posesor cum se mișcă pe 8.1?
Mulțumesc.
Ma intereseaza cat spatiu ocupa iOS 8.1 pe un iPhone 5s de 16 GB. (sau mai precis cu cat spatiu liber mai raman din 16 GB)
Multumesc.
P.S. Am incercat sa pun iOS 8.0 pe 4s de 8GB din care am folosit 2GB pentru poze, si primesc mesaj ca nu am suficient spatiu deoarece iOS 8.0 are nevoie de 4.5 GB spatiu, iar eu mai am doar 3,7 GB spatiu dupa ce am utilizat cei 2 GB pentru poze.
Ma intereseaza cat spatiu ocupa iOS 8.1 pe un iPhone 5s de 16 GB. (sau mai precis cu cat spatiu liber mai raman din 16 GB)
Multumesc.
P.S. Am incercat sa pun iOS 8.0 pe 4s de 8GB din care am folosit 2GB pentru poze, si primesc mesaj ca nu am suficient spatiu deoarece iOS 8.0 are nevoie de 4.5 GB spatiu, iar eu mai am doar 3,7 GB spatiu dupa ce am utilizat cei 2 GB pentru poze.
Salut,
cere spatiul ala doar pt instalare. Din pacate am vandut deja 5s-ul si nu mai stiu cat ocupa. Cu certitudine nu ocupa atata.