intrebare [dictare pe iPad]
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.10.14

Buna ziua,

Am intrat aici pentru ca am niste intrebari si nu stiu cui sa i le pun. Raman recunoscatoare daca ma puteti ajuta.
Ma bate gandul sa cumpar un iPad. Am nevoie disperata de un program de dictare care sa functioneze si in limba romana, am vazut pe net cum merg Dragon Dictation si Yosemite, de unde mi-a venit si ideea de a intra in “secta” Apple.
Ar functiona ele insa pe un model mai vechi, precum iPad 2nd generation?
Ori ar trebui sa imi iau ceva mai nou?

[ Modificat: 23 Octombrie 2014 12:51 PM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Intrebare esentiala: ce anume vrei sa dictezi? Ai incercat pe Yosemite live sau doar ai vazut pe net cum functioneaza?
Daca intentionezi a dicta text literar, in limbaj comun, merge super pe Yosemite.
Daca intentionezi a dicta text tehnic, stiintific, de specialitate in general, atunci ghinion, nu te ajuta.
Am avut cateva tentative de dictare pe Yosemite care au esuat lamentabil, limbajul medical in cazul meu este extrem de slab implementat, recunostea perfect orice nu erau termeni de specialitate, ortografie si acorduri corecte.

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

iPad2, iOS 8.1. Nu există setarea “Dictare” la Configurări -> General -> Tastatură. După cum nu există nici Siri.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G