Salutare tuturor.
Am o rugăminte la frații Macuseri.
Am nevoie de puțin ajutor. Să vă explic despre ce este vorba:
De 2 zile mă tot sună un idiot de pe 2 numere diferite. Dă beep și atît. Dacă îl sun eu, îmi respinge apelurile. La mesaje nu vrea să îmi răspundă. M-a disperat. Apelurile le face pe un alt număr al meu, care este pe o panaramă de telefon care nu are funcție de blocare număr. Că dacă aveam un iPhone pe numărul ăla, nu era o problemă ...
Acum, că am pe telefon iOS 8.1 iar pe laptop am Yosemite, mi-a venit o idee. Aș avea nevoie de un script care să îmi facă apeluri utilizând iPhone-ul. Să sune din 15 în 15 secunde la un număr de telefon. Măcar să îl disper și eu cu telefoanele ... Am un abonament nelimitat, deci costurile nu sunt o problemă.
Credeți că se poate face așa ceva?
Dacă nu se poate, poate mă ajutați și vă rupeți din timpul vostru prețios 1-2 minute și să îl sunați și voi, poate așa se liniștește.
Numerele de telefon sunt: 0743.623.228 și 0763.116.686.
Daca il sunam, nu primim oare si noi acelasi tratament? Poate mai bine ar fi sa faci o plangere la politie, la operatorii de telefonie nu cred ca se intampla nimic.
Crezi că este posibil, realist vorbind, să aibă timpul fizic să sune căteva sute de abonați de 5 ori pe minut? Eu ced că nu ...
Oricum, eu tot aștept o soluție de le cunoscători, poate este posibilă varianta cu scriptul ... Dacă se poate, mă lupt eu singur cu idioți de genul ăsta ...
Pot sa-ti fac o aplicatie de iphone direct, doar sa-mi dai emailul tau si-ti trimit o invitatie s-o poti instala. Va functiona daca abonatul nu raspunde si ajungi sa auzi anuntul de la operator, pentru ca dupa asta se intoarce inapoi in aplicatie si pot sa mai fac un apel. Daca inchide nu stiu ce se intampla dar presupun ca acelasi lucru, putem testa. Daca are casuta vocala nu va merge.
Cu applescript trebuie sa te lase aplicatia care face apelurile, Contacts banuiesc, ceva gen “tell Contacts to call 07222222”, dar eu n-am handsoff ca sa pot testa
Pot sa-ti fac o aplicatie de iphone direct, doar sa-mi dai emailul tau si-ti trimit o invitatie s-o poti instala. Va functiona daca abonatul nu raspunde si ajungi sa auzi anuntul de la operator, pentru ca dupa asta se intoarce inapoi in aplicatie si pot sa mai fac un apel. Daca inchide nu stiu ce se intampla dar presupun ca acelasi lucru, putem testa. Daca are casuta vocala nu va merge.
Cu applescript trebuie sa te lase aplicatia care face apelurile, Contacts banuiesc, ceva gen “tell Contacts to call 07222222”, dar eu n-am handsoff ca sa pot testa
@ ral:cr :As fii interesat si eu sa testez o asemenea aplicatie daca esti dispus sa imi oferi invitatie.Da-mi un PM eventual daca sa-ti dau adresa de mail ( ar trebuii cea cu care sunt inregistrat in contul iTunes? )
Am calmat si eu un idiot care nu se potolea cu telefoanele. Acum cateva luni ma suna cand imi era lumea mai draga, mai ales noaptea, dimineata devreme… Insista pana cand raspundeam, apoi inchidea imediat. Era un numar de Orange. Cand am mers la Orange sa le povestesc ce patesc si sa cer o mana de ajutor ca de aia am abonamente la ei, avortonul din magazin a zis ca ei nu au ce face. S-a uitat chioras la 3GS-ul meu cu o privire pierduta in display-ul lui de ziceai ca e 3D si mi-a urat o zi buna. Asa ca am fost nevoit sa il aranjez pe imbecilul de pusti care suna, fara ajutorul boilor de la Orange. Am cautat pe net pana cand am gasit, un SMS Bomber… I-am dat la sms-uri de i-am tampit cartela si telefonul. Na! Hai sa ne mai jucam cu telefonul la miezul noptii. I-am dat si eu un mesaj la cateva saptamani sa vedem daca mai traieste cartela respectiva (stiam sigur ca nu e abonament). Surpriza… Raspunde o mamica ingrijorata ca ii are draci telefonul. I-am spus sa si-l controleze pe micul “Goe” si o sa fie totul in regula din partea mea.
Sfatul meu e sa cauti un asemenea Bomber, si sa il freci la melodie pe ratat pana cand se satura de primit sms-uri. Degeaba inchide el telefonul ca mesajele le va primi in continuare cand il va redeschide. Parerea mea.
@ovidiutache:
Esti sigur ca la numarul respectiv se resping apelurile (prima data suna normal, apoi ocupat), sau poate ca tot timpul cand suni acolo primesti ocupat? Eu am avut o problema asemanatoare cu firme care fac reclame la tot fel de prostii si te invita la evenimente unde prezinta produsele, sunau din 10 in 10 minute timp de multe ore pe zi, dar cand am incercat eu sa sun inapoi am primit tot timpul ocupat. Am reusit odata sa raspund cand sunau ei si atunci am vorbit cu ei si stiam cine ma suna. Des suna si la mine doar foarte scurt telefonul, incat nu reuseam sa raspund. Probabil au ceva program automat cu care iau numerele de telefon pe rand din baza lor de date si pana nu reusesc sa vorbeasca cu tine, esti “terorizat” de ei. Cand ii sunam eu, am primit tot timpul ocupat, probabil au ceva restrictionare pentru apelurile primite sau redirectioneaza toate apelurile primite catre alt numar, ca sa nu le deranjeze calculatorul care apeleaza. Dar probabil ceva nu au reglat bine cei care ma sunau pe mine, ca apelurile erau foarte scurte.
parerea mea e ca il poti orpi simplu cu iphone-ul, dupa urmatoarele metode:
1. - ii blochezi ambele numere din telefon - la optiunea block contact (implicit va lua si sms-urile)
2. - daca isi tot cumpara cartele - am impresia ca poti bloca toate numerele ce nu iti sunt in agenda
3. - daca nu mege cu a doua optiune - iti pui toate numerele din agenda la favorite, apoi dai do not disturb - si lasi sa te caute doar favoritele. Asa scapi de stres, cel putin 1-2 saptamani pana se calmeaza individul.
parerea mea e ca il poti orpi simplu cu iphone-ul, dupa urmatoarele metode:
1. - ii blochezi ambele numere din telefon - la optiunea block contact (implicit va lua si sms-urile)
2. - daca isi tot cumpara cartele - am impresia ca poti bloca toate numerele ce nu iti sunt in agenda
3. - daca nu mege cu a doua optiune - iti pui toate numerele din agenda la favorite, apoi dai do not disturb - si lasi sa te caute doar favoritele. Asa scapi de stres, cel putin 1-2 saptamani pana se calmeaza individul.
acum am cititi mai bine ca ai si alt telefon care nu stie dintr-astea
4. pune telefonul sa iti directioneze apelurile pe Iphone-ul tau si aplica una din metodele de mai sus, iar ala tine-l pe silent pt mesaje.