Surubelnita pentalobe Macbook
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.06.09

De cateva zile tot incerc sa gasesc o surubelnita pentalobe ca sa pot deschide bottom case-ul Macbook-ului, dar niciunul din service-urile la care am fost pana acum nu au.

Exista cumva vreun service / magazin in Oradea unde as putea gasi asa ceva? Majoritatea surubelnitelor pentalobe de pe net sunt pentru iphone si am una deja dar nu compatibila. Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
enduu - 26 Octombrie 2014 01:47 PM

De cateva zile tot incerc sa gasesc o surubelnita pentalobe ca sa pot deschide bottom case-ul Macbook-ului, dar niciunul din service-urile la care am fost pana acum nu au.

Exista cumva vreun service / magazin in Oradea unde as putea gasi asa ceva? Majoritatea surubelnitelor pentalobe de pe net sunt pentru iphone si am una deja dar nu compatibila. Multumesc!

Au de vanzare la Service-Macbook.ro in Cluj surubelnite pentalobe de calitate 50ron/buc

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
dany_l - 26 Octombrie 2014 04:50 PM

Au de vanzare la Service-Macbook.ro in Cluj surubelnite pentalobe de calitate 50ron/buc

Da intradevar, am vazut. Problema in primul rand e ca e foarte scumpa, pe ifixit un set intreg ( care deschide iphone-uri, macbookuri si multe altele ) costa 20e http://eustore.ifixit.com/en/Tools/Toolkits/54-Bit-Driver-Kit-Standard-Case.html

M-ar interesa in principiu sa gasesc un service care sa-mi poata deschide Macbook-ul, nu as mai da bani pe inca o chestie care o sa o folosesc in total 10 min pentru ca nu ma ocup cu reparatii. Am citit ca exista cel putin unul in Oradea unde e posibil dar nu stiu care e, de asta intrebam.

Daca va fi absolut necesar o sa cumpar surubelnita, dar in niciun caz nu la pretul ridicol pe care il cereti.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

mai caută, s-ar putea să ai surprize plăcute...

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
enduu - 26 Octombrie 2014 05:22 PM

Da intradevar, am vazut. Problema in primul rand e ca e foarte scumpa, pe ifixit un set intreg ( care deschide iphone-uri, macbookuri si multe altele ) costa 20e http://eustore.ifixit.com/en/Tools/Toolkits/54-Bit-Driver-Kit-Standard-Case.html

M-ar interesa in principiu sa gasesc un service care sa-mi poata deschide Macbook-ul, nu as mai da bani pe inca o chestie care o sa o folosesc in total 10 min pentru ca nu ma ocup cu reparatii. Am citit ca exista cel putin unul in Oradea unde e posibil dar nu stiu care e, de asta intrebam.

Daca va fi absolut necesar o sa cumpar surubelnita, dar in niciun caz nu la pretul ridicol pe care il cereti.

Si ca sa va raspund pe acelasi ton acid,la cum puneti problema probabil nici nu o sa gasiti in oradea service ca sa va “ajute” cu o surubelnita, desi sunt 2 service uri mari care culmea au surubelnite Pentalobe de la noi.
Si ca sa va lamuresc , probabil aveti masina….mergeti la un service auto si cereti o cheie tubulara de 21 sa va shimbati o bujifaceti schimbul de ulei…ma indoiesc ca vor fi atat de amabili,valabil pentru orice operatie de 10min!
Am avut clienti pe care i am ajutam cu scule din service ul nostru inclusiv pentalobe,
dar… au fost si “clienti” pe care i am refuzat pentru modul in care au pus problema….
Inainte sa faceti afirmatii “ridicole” informati-va, surubelnita de care vorbim este o surubelnita complet metalica din gama semiprofesionala,nu unica folosinta,folosesc una identica de aprox 2 ani aproape zilnic.

asa ca ... Spor in tot ce faceti!

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.09.09

Eu mi-am cumparat o trusa profi de la iFixit. Te ajut cu placere cand ajung in Oradea ... daca o sa mai ai nevoie, evident.

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
dany_l - 26 Octombrie 2014 06:23 PM
enduu - 26 Octombrie 2014 05:22 PM

Si ca sa va raspund pe acelasi ton acid,la cum puneti problema probabil nici nu o sa gasiti in oradea service ca sa va “ajute” cu o surubelnita, desi sunt 2 service uri mari care culmea au surubelnite Pentalobe de la noi.
Si ca sa va lamuresc , probabil aveti masina….mergeti la un service auto si cereti o cheie tubulara de 21 sa va shimbati o bujifaceti schimbul de ulei…ma indoiesc ca vor fi atat de amabili,valabil pentru orice operatie de 10min!
Am avut clienti pe care i am ajutam cu scule din service ul nostru inclusiv pentalobe,
dar… au fost si “clienti” pe care i am refuzat pentru modul in care au pus problema….
Inainte sa faceti afirmatii “ridicole” informati-va, surubelnita de care vorbim este o surubelnita complet metalica din gama semiprofesionala,nu unica folosinta,folosesc una identica de aprox 2 ani aproape zilnic.

asa ca ... Spor in tot ce faceti!

Intradevar, eram iritat de raspunsul primit “Au de vanzare la Service-Macbook.ro in Cluj surubelnite pentalobe de calitate 50ron/buc”. Daca vreti sa va reprezentati firma si sa faceti reclama la produse pe forum, ati face bine sa folositi o formulare clara si sa ziceti asa direct de la inceput.

Mai mult decat atat, felul in care va promovati produsele “semiprofesionale” ma face sa nu am cum sa va iau in serios. Nu am sa intru in inca o discutie inutila referitoare la raportul pret / calitate al produsului, dar e prima oara cand aud de surubelnita de unica folosinta. Oh well, you learn something new every day.

Ma intereseaza sa deschid Macbook-ul pentru a curata praful dinauntru si nu am pretentia ca vreun service sa faca asta pe gratis. Desi am mai fost pus in situatii similare in trecut si problema a fost rezolvata de personalul amabil de la service gratuit ( suruburi blocate in iPhone-uri desfacute de alti “profesionisti” ). Poate ca exprimarea mea a lasat de dorit, dar modul in care ati reactionat, mai ales in calitate de reprezentat al firmei, la fel.

avanzato67 - 26 Octombrie 2014 08:31 PM

Eu mi-am cumparat o trusa profi de la iFixit. Te ajut cu placere cand ajung in Oradea ... daca o sa mai ai nevoie, evident.

Multumesc, o sa vad ce reusesc sa fac saptamana viitoare si revin cu un update.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Am eu una pe undeva smile Trebuie sa o caut..

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Daca urmariti posturile mele pe forum veti vedea ca incerc sa raspund intrebarilor ca un user normal nu in calitate de “reprezentant al firmei”,  incerc sa respect cateva regulii ale forumului si nu o sa bag nimanui pe gat servicii/produse oferite de firma la care lucrez.
Imi pare rau ca ati fost iritat de modul in care am raspuns! nu am avut aceasta intentie.
Cat priveste calitatea/pretul unor surubelnite/scule exista scule care sunt facute sa tina si sa te poti baza pe ele zi de zi gen Beta,Union chiar si Yato care nu sunt contrafacute, si exista scule de 5-10 lei/buc gen talcioc/magazin 39 care crapa,se rup ori mai bine ....strica ceva cand tie lumea mai draga…asta poate sa o confirme orice meserias care foloseste scule de mana.

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

@enduu: las-o mai moale
Ai intrebat: “Exista cumva vreun service / magazin in Oradea unde as putea gasi asa ceva?” si ti s-a raspuns : la service-ul X costa Y. Nimeni nu “gaseste” surubelnite pe strada. Gasim obiecte ca sa le cumparam sau ca sa le inchiriem. Uneori cu o bere sau un zambet de multumire, alteori doar cu bani.
Daca nu-ti place pretul, nu te pune nimeni sa cumperi. Nu e nevoie sa sari la gatul unui macuser care iti raspunde la intrebari pentru ca nu-ti place pretul din raspuns.

@dany_l: nu folosi tonuri acide
Ramai calm, protejeaza-ti sanatatea.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)