2 din 2
2
vreun macuse dentist pe-aci? ajutor!!- masea de minte:(((
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Facut radiografie azi. Atașez aici. Dr stomatolog mi-a zis ca nu vede nicio infecție, dar inca ma tine obrazul, imi zvacneste si ma doare, mai ales seara. Ideea e ca daca durerea e de la maseaua de mintr pot sa inteleg, dar daca am infecție si nu o tratez poate avea consecințe foarte nasoale

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ok.

Life hack.

Stii ce sunt alea cuisoare ? Ia unul si mesteca-l acolo in zona aia pana se macina de tot. O sa dispara durerea. Foloseste RAR trick-ul asta, nu abuza - trece durerea dar nu face bine la dinti.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Am o intrebare… smile)

Inainte sa apara maselele de minte ti-ai facut un test de inteligenta?
Dar după apariția lor?

Dacă da, sunt ceva diferente notabile?

TNKS smile

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

E o mare vrăjeala denumirea lor “masele de minte” pentru ca fratimiu are 17 ani si i-au ieșit măselele, toate 4 de la 15 ani…. Nu imi venea crede cand mi-a arătat ii erau ieșite toate 4… 

@interesantul, sunt la fel de prost ca înainte, nu vad diferenta:))

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

inviu acest forum, pentru ca dupa mai bine de 2 luni de cand am mers la stomatolog, se pare ca problema nu a fost maseaua de minte, azi am facut din nou o radiografie și se pare ca verdictul este “granulom”. parsiv, ce e drept, ca in radiografia psotata aici nu a iesit nimic, in schimb in cea de azi se vede clar punga la radacina molarului.

ce am facut in astea 2 luni? pai am fost la dr, mi-a inceput sa dezobtureze din nou canalul, m-am umflat foarte tare exterior, frecat cu sare din propria iniativa, spart abcesul, cred ca 2 saptamani mi-am apasat pe gingie și imi iesea puroi, zici ca aveam un cos in gura, intre timp el s-a vindecat nu mai am niciun semn pe gingie, parca nici nu am avut asa ceva acum o luna. DR a continaut tratamentul pe canale( de ce asa lent? merg doar o data pe saptamana la tratament), și a ajuns azi la concluzia ca am niste canale foarte ciudate și nu imi poate ajunge la masea, prin urmare mi-a recomandat azi sa mai fac o radiografie și ghici ce? granulom.. asta a fost verdictul pe care mi l-ampus singur de cand m-a durut prima data maseaua și mi s-a localizat durerea la maseaua cu probleme tratata, se pare insuficient, și acum 8 ani. solutia ar fi ori rezectia apicala( și am cautat pe google la poze, e horror sincer cand vad asa ceva), ori extractia și raman cu - dinte de la 22 ani, fara nicio alta problema in gura, asta fiind singura carie pe care o am de la 5 ani și a fost tratata și retatata, ultima oara la dr cu pricina acum 8 ani.

intrebare, ati trecut prin aceasta procedura rezectie apicala? am citit pe net pareri și apreri, cum ca dureaza 30 de min, cum ca dureaza 3 h, cum ca doare de te $%%&, altii nu au simtit nimic.

din pacate dr meu nu e chirurg maxilo facial prin urmare trebuie sa apelez in alta parte, imi puteti recomanda pe cienva din bucuresti?

și intrebare pentru cei care sunt in domeniu, daca e vreun macuser dentist, daca recurg la aceasta procedura, mai exista posibiltiatea ca in viitor sa apara un nou granulom la exact aceeasi masea?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

langa noumax, pe str vasile gherghel este un cabinet stomatologic unde lucreaza o doctorita de exceptie, alina navrea. mi-a fost si colega de gradinita smile

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Deci, te-ai mai deșteptat cu ocazia aceasta, cu măsalele de minte. Ai mai învățat câte ceva despre dantură, ai văzut ceva proceduri stomatologice, canale, ace, obturatoare und more…

În concluzie, când apare măseaua de minte, înseamnă că omul se mai deșteaptă o țâră! - astfel vorba populară e confirmată.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

Pai nu mi-a ieșit maseaua de minte. A fost doar o tentativa. Problema e ca nu poate sa imi lucreze pe canal la maseaua la care am probleme din cauza canalelor, si prin urmare as avea ca opțiune scoaterea ei sau sa încerc la o clinica de endodonție microscopică ca operația aia nu o fac e prea horror…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Daca cineva,oricine din nu stiu ce greseala citeste pe topicul asta se desteapta si nu mai intra ever pe Macuser.ro
:(

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

2 din 2
2