EtreCheck, utilitar pentru diagnoza Mac-ului
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sunt deja cateva luni bune de cand niste mesteri din Apple Support Communities (un fel de macuser.ro la ei smile ) au creat un utilitar care diagnosticheaza Mac-ul si softul de pe el. Ideea e ca cel care are o problema, o poate descrie cum poate el mai bine, iar apoi urmeaza o lista de chestii tehnice, pe care cei mai priceputi o pot analiza, avand mai multe sanse sa identifice problema. In plus, se evita pierderile de timp cu intrebarile suplimentare.
Softul nu transmite nici un fel de informatie personala.

Chestia e ca nu am mai dat pe acolo de mult; acum vad ca sistemul e folosit destul de mult si pare a fi de folos.
Ce ziceti: il folosim si noi?

Ii spune EtreCheck. Arata simpatic, se vede ca e facut cu grija.

[ Modificat: 27 Octombrie 2014 07:48 PM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

ASC e incredbil smile M-au ajutat multe persoane de acolo..

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: departe
Macuser din: 12.04.15
altero - 27 Octombrie 2014 06:40 PM

Sunt deja cateva luni bune de cand niste mesteri din Apple Support Communities (un fel de macuser.ro la ei smile ) au creat un utilitar care diagnosticheaza Mac-ul si softul de pe el. Ideea e ca cel care are o problema, o poate descrie cum poate el mai bine, iar apoi urmeaza o lista de chestii tehnice, pe care cei mai priceputi o pot analiza, avand mai multe sanse sa identifice problema. In plus, se evita pierderile de timp cu intrebarile suplimentare.
Softul nu transmite nici un fel de informatie personala.

Chestia e ca nu am mai dat pe acolo de mult; acum vad ca sistemul e folosit destul de mult si pare a fi de folos.
Ce ziceti: il folosim si noi?

Ii spune EtreCheck. Arata simpatic, se vede ca e facut cu grija.

L am descarcat si l am rulat din curiozitate, este o aplicatie cu un aspect placut,prietenos,minimalist dar complet in acelasi timp.Foarte utila imi pare optiunea de la sfirsit care iti da posibilitatea de a copia rezultatul scanarii. Am pastrat pagina in favorite.Multumesc pentru “dezvaluirea” aplicatiei!

Semnătură 

Un saludo!

‹‹ Software Reviews      Battery time remaining ››