Am facut upgrade la Yosemite de la 10.7.5 dar cind intru in Windows subit imi apare mesaj cum ca devices trying to connect (magic mouse si tastatura wireless) si trying to connect ramin pina-mi dau fire albe. Ciudat este ca pentru a accesa partitia cu Win7 dau restart, tin apastat tasta option dupa care intrind in sistemul de operare device-urile inceteaza sa functioneze. Am dat pair/un-pair si nimic… de aceasta problema m-am lovit cind am facut partitia bootcamp si am instalat win7x64, dar am rezolvat dupa scurte cautari pe forumuri si facind update la bootcamp drivers. Acum descarc Bootcamp 5.1 si cind incerc sa instalez cica macul meu nu e suportat ( am un iMac mid-2010). Raspunsuri ioc pe google sau alte forumuri privind treaba asta cu bluetooth-ul… am mouse microsoft (sic!) pe usb si tastatura ibm ps/2 cu adaptor dar de ce sa fac asa ceva ? De ce sa fiu nevoit sa schimb periferice, inchide bluetooth, baga usb, samd… doar ca sa pot folosi o mizerie de partitie cu ferestre ?
dupa upgrade la Yosemite, Win7 in Bootcamp nu mai recunoaste mouse-ul si tastatura |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||