Cu ce hard imi sugerati sa-mi inlocuiesc vechiul hdd de 80 care nu mi-a creat probleme dar vreau capacitate mai mare.
Ma refer la firma si care s-ar “pupa” fara probleme, eventual si de unde sa-l cumpar. merci!
Eu mi-am schimbat hardul la PowerBook-a mea la NouMax. Da-le un telefon si intreaba-i pe ei ce sa-ti pui, cat costa etc. Mai ales ca nu e simplu sa desfaci (si sa refaci!) un PB.
Eu mi-am schimbat hardul la PowerBook-a mea la NouMax. Da-le un telefon si intreaba-i pe ei ce sa-ti pui, cat costa etc. Mai ales ca nu e simplu sa desfaci (si sa refaci!) un PB.
Scuza-ma te pot intreba cam la cat te-a dus tot deranjul si acum cat timp si cu ce hdd?
Pai a fost acum vreo 8 luni, am schimbat un HDD de 60 pe moarte cu unul de 80. Nu mai stiu cat a costat HDDul (pretul pietei), iar manopera a fost vreo 20-25 €.
Eu in iBook am un Seagate Momentus 5400.3 cu 8 Mb - 80 Gb Cache schimbat de mine dupa vro 2 ore de munca fara nici o tigare . Daca iti perm,ite bugetul ia-ti unu de 7200 RPM si cit mai mare.
Cu ce hard imi sugerati sa-mi inlocuiesc vechiul hdd de 80 care nu mi-a creat probleme dar vreau capacitate mai mare.
Ma refer la firma si care s-ar “pupa” fara probleme, eventual si de unde sa-l cumpar. merci!
Mai mare peste 80 GB pt portabil înseamnă prețuri foarte mari. O carcasă externă + hdd capacitiv te duce mult mai bine. Asta fiindcă întrebi. Dacă zornăie mulți bani în pungă, știu și eu?
Ai nevoie de stocare mare = disc extern
Da ! am montat hdd-ul care l-am postat mai sus si vreau sa spun ca e O.K. din toate punctele de vedere, fff silentios, cu exceptia ca nu vad ca ar avea senzor de temperatura, nici in iStat nano nici in Temperature Monitor.
pai nu este o problema ptr. mine , am lucrat acum 2 ani in Germania la cel mai mare service APPLE… serios ! am desfacut mii de PB-ri nu exagerez si facut chiar de noi (in functie de garantia pe care o aveau, ca un “CASCO”) !