2 din 2
2
Apple CEO Tim Cook comes out: ‘I’m proud to be gay’
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
.ral:cr - 30 Octombrie 2014 06:39 PM

Da la intrebat cineva ceva sau cum s-a trezit el sa spuna asta? Eu nu stiam si nici nu ma intereseaza.

E aici link catre intregul text (ca asa trebuie citit): http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/48807/P30/#322217

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Frumos textul.

Sa fie sanatos si sa ne faca aparate bune si ieftine.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13
psergiu - 30 Octombrie 2014 06:47 PM

Asta inseamna ca o sa revina la logo-ul vechi cu marul cu curcubeu ? grin

Nicidecum, o sa se rescrie Cartea Genezei iar in loc de Adam si Eva vor fi doi Adami sau doua Eve. Apple-ul celebru va avea fie 2 muscaturi fie 2 viermi.,

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

http://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/tim-cook-ceo-apple-a-recunoscut-ca-e-gay-10-efecte-ale-dezvaluirii-sale

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10
altero - 30 Octombrie 2014 05:52 PM

Mdea, vad ca homofobi sunt peste tot…

Romania e plina de homofobi, din pacate.
Pentru cei care vorbesc de “normalitate”: conceptul de normalitate este complet relativ.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07
Fotograful Anonim - 31 Octombrie 2014 08:39 AM
altero - 30 Octombrie 2014 05:52 PM

Mdea, vad ca homofobi sunt peste tot…

Romania e plina de homofobi, din pacate.
Pentru cei care vorbesc de “normalitate”: conceptul de normalitate este complet relativ.

Se pot justifica multe cu relativitatea. Fara sa fiu homofob, cred,(lasand la o parte faptul ca fiecare individ trebuie sa aiba
libertatea de a isi trai viata sociala si sexuala cum doreste)ca homosexualitatea trebuie acceptata ca fenomen, trebuie “tolerata”,
dar nu confundata cu o optiune sexuala ce se inscrie intr-un model majoritar ce defineste aspectul si termenul de normalitate in societate.
Nu as vrea o societatea in care homosexualitatea, prostitutia sau de ce nu pedofilia sa fie acceptata ca o orientare sexuala normala, sa fie ofere o alternativa de urmat pentru generatiile ce urmeaza.
Mai mult decat atat pot sa nu observ vulgaritatea si provocarea cu care de multe ori grupurile minoritare in apartenenta sexuala isi expun identitatea. Mi-ar dori decenta, si mai multa intimitate.
Fiecare face ce vrea cu corpul lui, si nu consider ca Tim este mai putin decat a fost pana acum, asa cum nu ma gandesc la Freddie Mercury ca un homosexual cu un artist demn de admirat.
Sper ca am reusit sa imi expun punctul meu de vedere fara sa jignesc pe cineva. Cu respect!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Dom’le, eu mă așteptam să i se deschidă capul în două și să vedem un extraterestru mic la butoane, ca în Men In Black.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

dar logo-ul, logo-ul ce avea?...

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Bre Tim Cock, nu vrei matale ca in loc sa ne zici de preferintele tale sexuale (care oricum ne lasa rece), sa ne explici mai bine de ce in ultima perioada avem din ce in ce mai multe probleme cu produsele matale? Nu ma intereseaza ce faci cu orificiile proprii dar as fi interesat sa aflu de ce pentru banii mei imi dai produse care, cu fiecare versiune noua de software, au din ce in ce mai multe probleme.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu cred ca citeste aici; sau ca stie romana.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Cum ziceau colegi mai sus, știrea nu e că e gheu, asta se știa. Știrea e că a spus-o public (printre altele, că nu numai despre de asta e vorba acolo).
Tim Cook președinte!!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Am prieteni gay, prietene lesbi, cativa transsenzuali cum le zic eu. Nu se supara pe mine ca le zic asa ca nu au de ce. Gasca e gasca. O gluma e o gluma. De ce m-as agita ca o persoana publica de conduce compania mea preferata are alta orientare sexuala decat a mea? Sa se scoata produse fiabile si bine concepute si asta e tot ce ma intereseaza pe mine ca om! Au scazut actiunile Apple dupa ce a azis Tim Cook ca e gay? Da-i in caca! Let me remind you that in the 50’s gay meant happy!!!! Let him be happy and let us all be happy as well! Well not that happy, but still… raspberry

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator

Actiunile au scazut, apoi au crescut si au continuat sa creasca.
Ii spune Wall Street, nu Strada Zidului smile

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

TimesNewRoman nu putea să rateze ocazia ...
http://www.timesnewroman.ro/it-stiinta/tim-cook-ceo-apple-a-recunoscut-ca-e-gay-10-efecte-ale-dezvaluirii-sale

• Puteţi să credeţi ce vreţi, dar ăla din siglă nu e un măr;

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

In rusia a fost daramat un memorial al lui Steve Jobs deoarece a fost considarat “Gay Propaganda”
http://www.smh.com.au/world/russia-dismantles-steve-jobs-memorial-as-gay-propaganda-after-apples-tim-cook-comes-out-20141104-11geqd.html

Daca mergeti in Rusia si va intreaba politia ce website-uri vizitati, nu ii ziceti “macuser.ro” ca ajungeti la puscarie grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

2 din 2
2