Asta inseamna ca o sa revina la logo-ul vechi cu marul cu curcubeu ?
Nicidecum, o sa se rescrie Cartea Genezei iar in loc de Adam si Eva vor fi doi Adami sau doua Eve. Apple-ul celebru va avea fie 2 muscaturi fie 2 viermi.,
Romania e plina de homofobi, din pacate.
Pentru cei care vorbesc de “normalitate”: conceptul de normalitate este complet relativ.
Se pot justifica multe cu relativitatea. Fara sa fiu homofob, cred,(lasand la o parte faptul ca fiecare individ trebuie sa aiba
libertatea de a isi trai viata sociala si sexuala cum doreste)ca homosexualitatea trebuie acceptata ca fenomen, trebuie “tolerata”,
dar nu confundata cu o optiune sexuala ce se inscrie intr-un model majoritar ce defineste aspectul si termenul de normalitate in societate.
Nu as vrea o societatea in care homosexualitatea, prostitutia sau de ce nu pedofilia sa fie acceptata ca o orientare sexuala normala, sa fie ofere o alternativa de urmat pentru generatiile ce urmeaza.
Mai mult decat atat pot sa nu observ vulgaritatea si provocarea cu care de multe ori grupurile minoritare in apartenenta sexuala isi expun identitatea. Mi-ar dori decenta, si mai multa intimitate.
Fiecare face ce vrea cu corpul lui, si nu consider ca Tim este mai putin decat a fost pana acum, asa cum nu ma gandesc la Freddie Mercury ca un homosexual cu un artist demn de admirat.
Sper ca am reusit sa imi expun punctul meu de vedere fara sa jignesc pe cineva. Cu respect!
Bre Tim Cock, nu vrei matale ca in loc sa ne zici de preferintele tale sexuale (care oricum ne lasa rece), sa ne explici mai bine de ce in ultima perioada avem din ce in ce mai multe probleme cu produsele matale? Nu ma intereseaza ce faci cu orificiile proprii dar as fi interesat sa aflu de ce pentru banii mei imi dai produse care, cu fiecare versiune noua de software, au din ce in ce mai multe probleme.
Cum ziceau colegi mai sus, știrea nu e că e gheu, asta se știa. Știrea e că a spus-o public (printre altele, că nu numai despre de asta e vorba acolo).
Tim Cook președinte!!
Am prieteni gay, prietene lesbi, cativa transsenzuali cum le zic eu. Nu se supara pe mine ca le zic asa ca nu au de ce. Gasca e gasca. O gluma e o gluma. De ce m-as agita ca o persoana publica de conduce compania mea preferata are alta orientare sexuala decat a mea? Sa se scoata produse fiabile si bine concepute si asta e tot ce ma intereseaza pe mine ca om! Au scazut actiunile Apple dupa ce a azis Tim Cook ca e gay? Da-i in caca! Let me remind you that in the 50’s gay meant happy!!!! Let him be happy and let us all be happy as well! Well not that happy, but still…