Romanii au posibilitatea sa sara peste drepturile constitutionale, dar e bine sa se stie ca orice omisiune are un impact; sper ca de data asta impactul sa nu fie repartierea si intoarcerea la mama Rusie.
in Londra, au redus numarul de sectii de votare, le-au pus la naiba in praznic si cozile sunt de 4 ore and counting…
cred ca o sa sar dreptul constitutional de data asta
Acuma spunea Dragnea la televizor ca a fost marit numarul sectiilor de votare din Londra fata de data precedenta, si ca au dublat numarul sectiilor de votare din Paris…
Se estimeaza ca sunt 3milioane de Romani peste hotare.
Nu ma mira dispretul autoritatilor Romane fata de acestia dovada fiind cozile interminabile care ii urmareste si peste hotare.
Semn sa nu se gindeasca sa revina acasa in viitorul apropiat.
Ce bine ar fi sa nu mai votam raul cel mai mic…
Alt îndemn ”mergeți la vot”: prăședintele intergalactic și împăratu’ universal la toți rrromii, să trăiește familia lui, a zis să votează supușii lui cu Fonta, ca să nu vină iar nemții să îi omoară, haules! Să le crește și lor salariile (cred că doamna se referea la hajutor social, mai precis) și să conduce țara bine, mânca-v-aș! (PS: vor vota și caii.)
Dupa atitia ani de lumina de stinga au ajuns sa voteze si cei demult apusi saracii;toata Moldova,Muntenia si Dobrogea face la fel,le place partidul luminii sau unic cum era pe vremuri…ce sa ne mire ca tarisoara bate grav pasul pe loc..cred ca din cauza asta incanu avem drumuri calumea..:(
A juns sa le fie frica de normalitate si bun simt astora,va dati seama cita aducatie si citi ani trebuie investiti in cetatenii?!cam cit au halit nesatuii conducatori dea-lungul perioadei post’
Smecheria la unii si prostia la altii,saracii de noi :(
Eu m-am trezit la usa cu imbecilii lui Ponta. Cadou un ceas de mana pe cap de persoana votanta pentru ca nu ai cu cine altcineva sa votezi cica dom’le! Te trece pe lista lor si te-ai facut cu ceasul. [cenzurat] de chinezarie bineinteles. ‘tu-le rasa de jigodii imputite. Uite numai pentru asta si hahalera aia nu are votul meu!