3 din 3
3
VOTEAZA !
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Acum sa vedem citi din cei care au votat isi vor schimba mentalitatea in astia 5 ani de domnie nemteasca,ne vom schimba pentru a ne fi mai bine sau nu?!
Cheia e la noi,Doamne ajuta-ne!

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
Rank
Newbie
Din: Bruxelles
Macuser din: 10.10.14

RUSINE GUVERNULUI PONTA!!!! IN DIASPORA AM FOST TRATATI CA NISTE ANIMALE!!!

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” Late 2013 I7 2,3 GHz 16 GB Ram 1600 DDR3 , Nvidia Geforce GT 750M 2048 Mb

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Dottore a fost doar o ejaculare precoce, din fericire.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Ce este diferit la aceste alegeri față de acum cinci ani ?

“Every once in a while, a revolutionary product comes along that changes everything.”

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Am fost dintotdeauna scârbit de politică. Și nu mă aștept ca noul președinte să facă minuni — nici pe departe (mai ales având în vedere figurile grețoase din spatele lui); sper doar să nu facă ce-au făcut toți predecesorii lui. Dar, pentru prima dată în viață, la alegerile astea am votat (fără să-mi anulez votul).

Motivul? Am sperat că dansatorul de vals va avea câștig de cauză în fața dansatorului din buric, că scorțoșenia germană (cu plictisul aferent) va învinge miștoul ieftin, glumițele de stand-up, diareea verbală și replicile-perverse de pe Târgu Ocna, că lipsa de charismă va învinge pâinea, circul și spartul semințelor în birt pe timp de inundații. Greul abia începe acum; vrând-nevrând, Iohannis se va uza iar în câțiva ani va trebui să căutăm un neamț nou: virusul latinobalcanismului infectează fără cruțare și e mai distructiv ca Ebola (vezi Carol al II-lea). Sper doar ca Iohannis să(-și) jure că nu va gândi niciodată “merge și-așa”. În rest, convingerea mea e că toți politicienii reprezintă o minoritate unită contra unei majorități dezbinate.

Wer zuletzt lacht, lacht am besten.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11
TEKNICIAN - 16 Noiembrie 2014 11:22 PM

RUSINE GUVERNULUI PONTA!!!! IN DIASPORA AM FOST TRATATI CA NISTE ANIMALE!!!

Noi, restul, din tara suntem tratati asa in fiecare zi. Probabil s-a gandit sa va arate cum e aici, sa nu uitati de ce ati plecat.

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

unirea face puterea
oriunde!

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Si iar avem guvern & parlament de o culoare si presedinte de ailalta. Pana la alegerile parlamentare.
Speram ca noul presedinte va gasi o cale de intelegere cu guvernul & parlamemtul pentru a face lucrurile sa se miste pentru binele poporului si nu doar sa se racaie intre ei, uitand sa-si faca meseria.

Votarea din Dallas a fost fara probleme - au fost cam de 3 ori mai multi oameni la vot, dar a fost organizat mai eficient: o masa separata pentru completat formularele, o persoana in plus la stampile. Nimeni nu a asteptat mai mult de 5 minute - ingramadeala cea mai mare era in fata steagului, la poze smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09
psergiu - 18 Noiembrie 2014 06:42 PM

Speram ca noul presedinte va gasi o cale de intelegere cu guvernul & parlamemtul pentru a face lucrurile sa se miste

Numai ce-a zis noul președinte, și azi în parlament a fost respinsă legea amnistiei și grațierii, s-au avizat favorabil începerea urmăririi penale pentru o cârcă de parlamentari, a demisionat Meleșcanu.
Parcă i-a lovit strechea. Dacă s-ar construi autostrăzi cu viteza asta ...

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
Maclean - 18 Noiembrie 2014 07:19 PM

Numai ce-a zis noul președinte, și azi în parlament a fost respinsă legea amnistiei și grațierii, s-au avizat favorabil începerea urmăririi penale pentru o cârcă de parlamentari, a demisionat Meleșcanu.
Parcă i-a lovit strechea. Dacă s-ar construi autostrăzi cu viteza asta ...

Păi acu’ e cum a zis dottore, scapă cine poate. smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

3 din 3
3