Am constatat ca unele sfaturi sînt foarte utile. Vă propun ca aceia care le comunică sa fie recompensați cu un titlu (hazliu) sau cu puncte, exact ca pe site-ul de la Apple (nu-i mai văz adresa, că l-aș fi pus!).
De asemenea, cazurile grele, rezolvate să intre într-o secțiune de help sau instrucțiuni. Firește, numai rezolvarea sau compresia rezolvării.
Am constatat ca unele sfaturi sînt foarte utile. Vă propun ca aceia care le comunică sa fie recompensați cu un titlu (hazliu) sau cu puncte, exact ca pe site-ul de la Apple (nu-i mai văz adresa, că l-aș fi pus!).
De asemenea, cazurile grele, rezolvate să intre într-o secțiune de help sau instrucțiuni. Firește, numai rezolvarea sau compresia rezolvării.
Si daca ramane asa cum e acum, mai “aerisit” .... ce are ?!?!
Posturile fiind publice, toti pot vedea cine ce si cum a postat si aprecierile de rigoare. De ce trebuie sa purtam “clopotei” si abtipilduri ?!?! Ca hotii abia asteapta sa le fure. V-am spus bancul cu olteanul si moldoveanul in armata.
O alta patanie reala ... la cateva luni dupa ce mi-am cumparat VW Golf GTI, evident ca mi-au furat sigla “GTI” de pe hayon, probabil sa si-o puna pe dacie. In afara faptului ca mi-a zgariat usor vopseaua si mi-a stricat ziua, mare lucru nu s-a intamplat. Apoi, in trafic, mai ales in afara Bucurestiului, nemaifiind sigla pe curul masinii, se avantau diversi pusti la depasiri cu tot felul de bombe de masini. Daca eram singur in masina si ma plictiseam, incepea joaca. Nu stiau de ce nu ma pot depasi. Mi-au zis la un moment dat niste pustani, din aia disperati care participa la curse de masini ilegale de faza ca daca vedeau sigla GTI ... nu se “bagau”. Ziceau ... lasa bah ca asta are “scula”.
Extrapoland ... la fel si aici. Te remarci prin ceea ce poti nu prin ceea ce porti.
iaru, n-ai vazut la Apple Discussions cum se roaga userii cu experienta sa fie votati ca au fost helpful? Foarte rar se invredniceste cineva sa o faca.
iaru, n-ai vazut la Apple Discussions cum se roaga userii cu experienta sa fie votati ca au fost helpful? Foarte rar se invredniceste cineva sa o faca.
avem sange’n c*aie
sariti la bataie
cine n’are sange
incepe sa plange
acuma serios, ce facem? comitete si comitii de decorat cu steaua romaniei in grad de mare acvila? nu cred ca vrea nimeni sa aiba responsabilitatea asta. cine se remarca pe extreme ia rol de moderator pe bucatica lui. cine se remarca in general intra in grupul (fara nici un privilegiu deosebit) de senior members sau cum vreti sa-i zicem. asta sigur se poate in EE.
Umila mea parere:
nici patratzele verzi, nici rankurile de useri, nici data inscrierii,
nu sint reprezentative. Locatia, da, poate fi utila multora.
Citesc in egala masura, si cu aceeasi atentie posturile tuturor.
Tot ceea ce ar merita modificat, este tenta de culoare, conform
siglei noi, aflata in lucru, si sigla EE Forum din capul paginii.
Cei care dau sfaturi bune, si sint apreciati, vor fi mai tulburi la
intilnirile viitoare. :beer