VMWare
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Si la voi a aparut buba urmatoare? A mers al naibii pana la versiunea 6.x sub Mountain Lion de plangeai langa el. Aveam calculatoare la reparat care se comportau mai prost decat masina mea virtuala de windblows. Aseara in timp ce ma chinuiam sa fac un disc de Xbloz in format ixgedetrei, au gasit-o tracii, dacii, si toata natia. Orice masina virtuala merge ca din pewla. Am masini de Amiga, OS/2, BeOS la care tin ca la ochii mei din cap… Toate au draci pe ele. Folosesc toate 100% doar un singur core, si nu fac mai nimic. Adica mi-a luat 4 minute sa imi apara ecranul de ([cenzurat]) de windows, doar cel de boot, nu va ganditi la altele! Am pus Parallels, si merge de rupe. Desi sunt user de VmWare de cand a aparaut, tare mi-e ca ii bag in origini daca imi pot da masinile virtuale de care am nevoie. Chiar e bug Yosemite sau ce? Ca actualizarea facuta era chiar pentru compatibilitate cu el acum cateva seri. WTF? Aveti careva experiente similare?

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.