Am instalat Yosemite si imi da multe erori mai ales cand stau pe internet si as vrea sa stiu cum pot face downgrade inapoi la Mavericks sau la versiunea din fabrica a laptopului meu. As vrea sa stiu care este cea mai buna versiunea posibila a sistemului de operare Mac OS X mai ales pe configuratia laptopului meu: MacBook (13-inch, Mid 2009), Processor 2.13 GHz Intel Core 2 Duo, Memory 4 GB 800 MHz DDR2 SDRAM, Graphics NVIDIA GeForce 9400M 256 MB, Hardisk 500 GB SATA Disk.
Versiunea din fabrică ar trebui să o ai pe discurile de instalare care au venit odată cu macul. Eu personal aș folosi Snow Leopard pe mașina ta dar asta depinde de preferințele fiecăruia, pune Mavericks sau Mountain Lion (trebuie să faci un stick bootabil).
Am avut Mavericks pe un astfel de macbook (cu 2Gb Ram) si a mers foarte bine. Am facut update la Yosemite si merge mai greu, dar fara probleme. Cu siguranta in cazul tau, cu 4gb ram, ar trebui sa mearga mai bine. Daca nu ai nevoie de aplicatiile din Mavericks sau Yosemite poti sa pui Snow Leopard care merge foarte bine pe acest model de macbook.
Am avut Mavericks pe un astfel de macbook (cu 2Gb Ram) si a mers foarte bine. Am facut update la Yosemite si merge mai greu, dar fara probleme. Cu siguranta in cazul tau, cu 4gb ram, ar trebui sa mearga mai bine. Daca nu ai nevoie de aplicatiile din Mavericks sau Yosemite poti sa pui Snow Leopard care merge foarte bine pe acest model de macbook.
Care a fost cea mai buna versiune de sistem de operare a lui Apple care a fost apreciata de toata lumea deoarece as vrea sa instalez acel sistem de operare.
Inca tot nu ai zis ce erori primesti.
Intra pe un user nou si vezi daca se misca mai bine, asa iti dai seama daca e de la tine sau de la partea hardware
Eu am o configuratie asemanatoare cu a ta. Cand aveam 2G de RAM aveam Snow Leopard care imi mergea perfect. Acum cu 4G cred ca voi ramane un timp la Mavericks pt ca nu a avut nici o problema cu el si nu vreau sa ma leg la cap fara sa ma doara!
Ideea e ca nu are de ce sa nu mearga OK Yosemite. Ce erori primesti, ca alea trebuie rezolvate, nu downgrade.
Daca insa chiar asta vrei, mergi in App Store - Purchases, descarca 10.9, 10.8, si apoi clicka-clicka.
Imi apare urmatorul mesaj “This copy of the “Install OS X” application is too old to be opened on this version of OS X.” Am putut downloada Mavericks, da nu pot instala.