iPhone ieftin la “emag” ATENTIE
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

Astazi am avut urmatoarea “oferta” in urma solicitarii de detalii la un anunt pe olx.ro

“salut ,toate produsele vin de pe emag.ro/ebay/amazon le iau cu carti de credit deci iti ajung noi cu garantie,daca ai sediu emag in oras iti pot comanda si sa il ridici imediat daca nu astepti curierul,pt mai multe detalii contact me
YAHOO: electrocarding
SITE: http://www.electroworld.lydo.org
Comand doar de 64 si 128gb,comanda o fac imediat ce primesc plata.Platase face prin moneygram/western ,o data facuta plata iti pot comanda,daca ai sediu eMag poti merge in cateva ore dupa ce l-am comandat sa il ridici daca nu astepti curierul 24-48h.Factura si garantia iti ajung pe numele tau,garantia este de 2ani.Daca ai dubii cu plata intra pe site-ul nostru http://www.electroworld.lydo.org sa vezi feedback-urile altfel nu pot proceda deoarece tu cand ridici produsul este deja platit”

Asta e anuntul :apple iPhone 6 64gb
http://olx.ro/oferta/apple-iphone-6-64gb-ID2AAxr.html

Tepari stiu ca sunt decand lumea problema este ca au devenit atit de tupeisti si nesimtiti incat chiar m-au si amenintat cand am spus ca o sa raportez pe forumuri de specialitate si la emag (se folosesc de nume ptr incredere).

Deci ? Sa imi iau un iPhone de pe amazon via emag ? smile))))

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

Cand aud de moneygram sau western union, direct mi se duce gandul la o teapa.

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Eu din cate inteleg, el le comanda pe adresa ta si le plateste online cu carduri de credit (furate) dupa ce primeste banii de la tine. Desigur este mare probabilitatea sa dispara cu banii primiti, fara sa iti mai comande ceva. In orice caz este ilegal ce face si daca primesti produsul, tu vei fi tras la raspundere deoarece a fost comandat pe numele tau si adresa ta… De obicei dureaza cateva saptamani pana proprietarii cardurilor isi dau seama ca au tranzactii care nu au fost facute de ei.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Fa plângere la poliție, nu e de gluma cu nenorociții astia.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 20.02.14

Asta este mai noua. Am cautat acum vreo 2-3 luni sa imi cumpar un 5s si am dat peste cativa care se dadeau “firma reprezentanta apple” care face lichidare de stoc de 5s ca a intrat noul iPhone 6, pretul fiind derizoriu…gen 1400 lei pe varianta de 64gb. Ma puneau sa platesc 200 lei avans pe western union, drept plata curierat.

Semnătură 

Mac: MacBook Pro 13’’ (Late 2011), i5 2.4GHz, 8 GB RAM, 120GB SSD + 500 HDD (fusion drive), Yosemite
Phone: iPhone 6 64 GB, iOS 8