eBook reader - recomandare
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Salutare,

Vreau sa cumpar un ebookreader care sa stie cam toate formatele si sa fie bun ca aparat(baterie,ecran etc.).Nu firma ma intereseaza neaparat smile
Ce imi puteti recomanda pina de black friday?

Cristian

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mangalia
Macuser din: 28.11.11

Personal ti-as recomanda un kindle. Sunt posesorul unui kindle 3G+Wifi de vreo 2 ani, bateria ma tine undeva la 4 saptamini cu citit cam 2 ore pe zi, si wi-fi oprit. Poti converti celelalte formate cu un simplu mail inca care atasezi cartea pe care vrei sa o transformi si o primesti via wireless pe ebook. Nu stie formate protejate.
Am mai pus mana si pe pe un Nook, e ok, nu am folosit foarte mult.
Tehnologia e-ink e ok, nu te dor ochii.

Acu tine si de buget si de ce vrei sa faci cu el suplimentar.

Semnătură 

“Deep in the human unconscious is a pervasive need for a logical universe that makes sense. But the real universe is always one step beyond logic.” from The Sayings of Muad Dib by the Princess Irulan

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București Sectorul 2
Macuser din: 06.03.07
PROFESIONALUNU - 12 Noiembrie 2014 07:46 AM

Salutare,

Vreau sa cumpar un ebookreader care sa stie cam toate formatele si sa fie bun ca aparat(baterie,ecran etc.).Nu firma ma intereseaza neaparat smile
Ce imi puteti recomanda pina de black friday?

Cristian

Eu am un kindle si e foarte ok. L-am cumparat anul trecut tot de black friday cu 200 de lei si sunt foarte multumit. Bateria ma tine cam 2 saptamani…singurul dezavantaj pe care-l vad e ecranul foarte sensibil, dar daca ai grija de el nu ar trebui sa fie o problema. Nu am avut alt reader, deci nu stiu cum sunt celelalte (nook, etc)

Semnătură 

endgame

 MacBook            |13” Alu 2ghz/4gb/256mb OS 10.11|
 MacBook            |13” Uni 2.26ghz/8gb/256mb OS 10.10|
 MacBook Pro    |13” 2.9ghz/8gb/1gb OS 10.10|
 MacBook Air      |13” 1.6ghz/2gb/144mb OS 10.7.5|