MacBook Pro 15’’ Mid 2012 i7 quad 2,3Ghz |GeForce GT 650M | 100 cicluri 97% health | 1680x1050 high-res antiglare | “impecabil” [vandut]
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.03.12

Doresc sa vand un MacBoook Pro 15’’ mid 2012 in stare excelenta.

Configuratia este aceasta http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-i7-2.3-15-mid-2012-unibody-usb3-specs.html la care se adauga diplayul antiglare high-res 1680x1050:

- i7 quad core 2,3GHZ
- 4GB RAM 1600MHz
- GeForce GT650M 512GDDR5 & Intel HD4000
- USB 3.0 & Thunderbolt
- high-res antiglare display 1680x1050

Bateria este foarte aproape de conditia uneia noi, are in momentul de fata sub 100 cicluri de incarcare si peste 96% health indicat de Coconut.

Starea macului este una “impecabila”, a fost folosit relativ putin si ca dovada avem numarul scazut de incarcari. Nu a fost lovit, nu are indoituri, tastatura nu este tocita. Pot spune din experienta ca nu sunt foarte multe diferente intre acesta si unul nou. Balamalele sunt foarte rigide, carcasa este compacta si nu scartaie etc. Cine se pricepe isi poate da seama foarte usor de starea aparatului.
Displayul este de asemenea impecabil, fara pete sau pixeli morti.

Are instalat Yosemite.

Pretul de vanzare in acest moment (deoarece doresc sa il vand repede) este de 3300 lei (daca nu ma insel Mac2sell in evalueaza la peste 5000 lei si nu stie sa adauge si optiunea de antiglare high-res).

Detin 2 macuri intre care impart un singur Magsafe, drept urmare il voi vinde fara incarcator dar voi asigura daca se doreste proba de incarcare.

Am postat aici si un anunt ca doresc sa cumpar un Magsafe si daca voi cumpara unul voi adauga costul sau la pretul total de vanzare al laptopului. Cu putina cautare pe net puteti gasi Magsafe 85w original nou la 190 lei deci nu cred ca este o piedica in a cumpara macul.

ATENTIE - pretul nu este negociabil, nu cred ca se gasesc foarte multe in starea asta. Sunt om serios si nu pun pe nimeni pe drum degeaba deci va rog sa procedati la fel si sa tratati cu maxima seriozitate aceasta vanzare.
De asemenea schimburile nu sunt acceptate.

Predarea se face personal in Bucuresti, nu doresc sa expediez in alte localitati.

Contact 0730 503 062

Multumesc si va astept.

[ Modificat: 20 Noiembrie 2014 09:51 AM de altero ]