Belkin F7P145cwC00, luata la o promotie anul trecut pe vremea asta. Foarte comfortabila, se tine bine, o folosesc si ca stand cateodata. Ocazional mai scot iPad Mini-ul din ea, dar e foarte ok pentru calatorit.
Nici eu nu am folosit în ultimii trei ani husă pe iPad 2 și l-am scăpat pe gresie. Din fericire nu s-a spart ecranul dar s-a îndoit în colț. Nu vreau să repet experiența.
Culmea că primul an am folosit back case + Smart Cover dar nu l-am scăpat decât după.
Eu folosesc huse 3rd party de piele la toate ale familiei. Si au cazut de nenumarate ori si nu au patit nimica.
Husa originala Apple am avut doar la iPad 1 si am renuntat la ea caci s-a jegosit rau si nu se spala.
Hard Case-urile imi dau impresia ca nu protejeaza destul in cazul unei cazaturi - comparativ cu o husa gen “carte”.
sunt pro pentru cele gen carte, si soft pe interior. Am luat la un moment dat o husa imitatie de piele 10 Euro la chinezi. Am aruncato dupa 3 zile, facuta cu picioarele si putea zgria tablet. Husa care am luato de la Altex o data cu ipad-ul, hama, textil usor cauciucata a fost perfecta, ip-adul dupa 4 ani arata ca nou, s-a vandut bine.