E primul meu contact cu un Mac si am nevoie de putin ajutor.
(1) Am nevoie de Office de la Microsoft cred pentru ca am o gramada de informatie pe care va trebui sa o reutilizez… Fiind fisiere Word si Excel, pretentios formatate, nu se vad corect in Pages sau Numbers. Dar as dori o versiune mai veche (am utilizat Office 2007 pe calculatorul vechi), pot gasi pe undeva sa cumpar versiuni mai vechi, pe site-ul de la Microsoft sunt doar cele actuale.
(2) Am nevoie sa lucrez cu niste formulare PDF realizate de mine, care ruleaza in Adobe Pro si care de asemenea nu se deschid corect pe Mac.
(3) Mi-am cumparat impreuna cu MacBook Pro si un soft, Parallels Desktop 10, dar cred ca va trebui sa cumpar si Windows si din nou Office sub Windows pentru a lucra. Asa este? Am doar 128 Gb SSD si cred ca voi sacrifica cam mult din spatiul de memorie. Mi-as dori sa gasesc solutii de economisire a spatiului si de gestionare corecta a bugetului de achizitie de soft, aspecte pentru care am nevoie de ajutorul vostru. In mod curent utilizez Word, Excel, Adobe Pro, SPSS si Corel.
Va multumesc!