Nu stiu cum naiba se face ca de cand am bagat Yosemite, VmWare merge ca dracu’ Am pus ultima versiune, am actualizat-o, nici un efect. Am luat si Paralells. A mers o singura seara ok, apoi aceleasi simptome ca si VmWare. Pana la Yosemite, mergeau masinile virtuale perfect. Aseara am fost nevoit sa imi bag bootcamp. Nu imi trebuie mare spanac sub windblows, dar doar sub el imi pot face discurile de x360. Si la voi, cei care folositi masini virtuale, face la fel? Tare sunt curios.
Nu stiu cum naiba se face ca de cand am bagat Yosemite, VmWare merge ca dracu’ Am pus ultima versiune, am actualizat-o, nici un efect. Am luat si Paralells. A mers o singura seara ok, apoi aceleasi simptome ca si VmWare. Pana la Yosemite, mergeau masinile virtuale perfect. Aseara am fost nevoit sa imi bag bootcamp. Nu imi trebuie mare spanac sub windblows, dar doar sub el imi pot face discurile de x360. Si la voi, cei care folositi masini virtuale, face la fel? Tare sunt curios.
la mine merge foarte bine dupa actualizare. am macmini 2012
Eu am incercat Parallels 9 pe Yosemite ( era in Beta ) mergea fara probleme ( bineinteles dupa dupa instalarea Patch-ului de 9, aveam doar o luna de cand cumparasem licenta. )
Acum sunt inapoi pe Mavericks, nu prea as vrea ( inca ) sa trec pe Yosemite.
Tot ce am testat ca masini virtuale aveau softul la zi. Zici ca le-au lovit bazdaciii. Un nucleu sta la 100% si restul dorm. Macar daca s-ar misca bine, dar merge masina virtuala ca dracu’ Testele sunt pe iMac-ul meu de 27” din semnatura, deci nu e masina slaba.
A fost printre primele chestii verificate. Am lasat 2 nuclee si 4096 MB Ram alocati. Asa a fost si pana sa trec pe Yosemite. La cateva zile dupa ce am trecut la el, a luat-o totul la vale. Am bagat bootcamp din pacate cu toate ca nu as fi vrut sa fac asta doar pentru un spanac minor de care am nevoie.
eu am Yosemite, am avut si beta si a cu VMware Fusion virtualizez un Win Srv 2008 r2, un W7 enterprise si un Ubuntu, toate au cate 2 nuclee alocate si 2 gb ram ( si da pe w srv am si un sharepoint 2013 foundation si un sql express) nu le deschid pe toate o data insa sunt extrem de multumit cum se misca, nu am absolut niicio problema. (insa nu fac mare lucru pe ele, decat mici teste, si vpn-uri )
MBP mid 2012 i5 2.5 8 gb ram hdd 500 gb