Am vazut astazi intr-un articol ca cel mai mare site din lume pentru inchirieri auto este http://www.rentalcars.com si daca imi mai puteti spune care sunt cele mai mari site-uri din lume care sa fie inclusa si Romania pentru rezervari cazare, pentru rezervari bilete avion si pentru vizitare obiective turistice din acea tara care sa imi spuna cele mai vizitate locuri, unde este mancarea cea mai buna la un pret foarte mic, locurile periculoase sau distractive etc. adica tot ce trebuie sa stiu despre acea tara, oras si loc. Imi doresc sa gasesc toate ofertele posibile la cel mai mic pret deaceea am nevoie de cele mai cunoscute site-uri din lume fiecare pe domeniul lui din turism cand ma duc sa vizitez un loc din aceasta lume
booking.com si airbnb.com pentru cazari
esky.ro pentru bilete avion
Esky.ro nu este un site romanesc deoarece imi doresc sa fie cel mai cunoscut, cel mai accesat si mai sigur de pe internet din acel domeniu ca sa gasesc toate ofertele posibile din piata.
Asa pe Google am gasit multe, dar eu vreau sa fie site-uri sigure si foarte cunoscute pentru tot publicul larg din intreaga lume nu numai din Romania. Asa puteam sa nu mai fac acest topic daca imi zici sa caut pe Google ca asta stiam si eu. Eu am intrat pe acest forum pentru indrumare.
Pe booking.com nu ai nici o garantie ca sunt cele… cu exceptia celor mai ieftine (booking le impune sa dea preturile cele mai mici de pe piata). Eu am avut la Londra o experienta foarte neplacuta.
Daca te vei lua dupa un ghid de calatorie, este mai OK, deoarece acolo chiar verifica la fiecare actualizare ce prezinta in ghid.
Incearca si pe tripadvisor, dar eu nu l-am incercat niciodata.
avioane: Google Flight Search, iti arata ofertele in timp-real, nu mai trebuie sa astepti sa se incarce; momondo.ro
hoteluri: hotels.com (am prins oferte foarte faine)
Fa cautarile si cu Safari, si in paralel si cu Firefox caruia ii zici sa sa identifice ca e pe Windoze - unele site-uri dau preturi mai mari utilizatorilor de produse Apple.
Foloseste Private / Incognito mode ca sa nu salveze site-urile cookies - altfel vei primi aceleasi preturi mari peste tot.
Pentru recomandari eu am folosit ghidurile Lonely Planet pe iPhone din App Store - e utila harta cu punctele turistice.
Toti incearca sa faca bani - nici un site nu e cel mai cel.
Pentru sfaturi personalizate aici pe forum, intreaba mai la obiect. Vreau sa merg in Orasul X din tara Y - cand recomandati ca e cel mai bine de mers, ce merita vizitat ...
Eu unul am fost in multe excursii organizate de 2-3-4 saptamani cu autobuzul - vezi mult mai multe chestii asa, nu apuci sa lalai nicaieri ca urla ghidul dupa tine, nu iti bati capul cu cazarea, transportul si masa.
Fa cautarile si cu Safari, si in paralel si cu Firefox caruia ii zici sa sa identifice ca e pe Windoze - unele site-uri dau preturi mai mari utilizatorilor de produse Apple.
Foloseste Private / Incognito mode ca sa nu salveze site-urile cookies - altfel vei primi aceleasi preturi mari peste tot.
Pentru recomandari eu am folosit ghidurile Lonely Planet pe iPhone din App Store - e utila harta cu punctele turistice.
Toti incearca sa faca bani - nici un site nu e cel mai cel.
Pentru sfaturi personalizate aici pe forum, intreaba mai la obiect. Vreau sa merg in Orasul X din tara Y - cand recomandati ca e cel mai bine de mers, ce merita vizitat ...
Eu unul am fost in multe excursii organizate de 2-3-4 saptamani cu autobuzul - vezi mult mai multe chestii asa, nu apuci sa lalai nicaieri ca urla ghidul dupa tine, nu iti bati capul cu cazarea, transportul si masa.
Unde gasesc Private / Incognito mode pe fiecare browser in parte.