Iphone 6 IOS8.1si Macbook Air Yosemite
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.10.14

Dupa ceva vreme de „butonat” am reusit sa imi setez cele doua dispozitive mentionate in titlu astfel incat sa pot primi sau trimite apeluri si sms-uri (deci si sms-uri nu numai imessages) de pe Macbook via Iphone.

toate bune si frumoase dar NU RECOMAND…se genereaza costuri suplimentare (cred ca numai cu sms-urile) in conditiile in care am un abonament in care am minute si sms-uri nelimitate national (in orice retea) si 2000 minute gratis in roaming…asa ca, am renuntat la acest „beneficiu” smile

e interesant/comod/util cateoadata dar aveti grija! fitele costa! smile)

Semnătură 

MacBook Air 2014 ssd 128gb
Iphone 6 16 gb
Iphone 5s 16 gb
Ipad mini 32 gb
Ipod shuffle

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

costuri suplimentare cu ce, daca ai nelimitat?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
K-man - 17 Noiembrie 2014 10:10 AM

costuri suplimentare cu ce, daca ai nelimitat?

cei de la Vodafone mi-au comunicat ca sms-urile trimise in modalitatea prezentata (de pe Mac via Iphone) apar ca trimise printr-un numar de centrala din United Kingdom si cum nu am si sms-uri gratuite in roaming am fost taxat ca si cum am trimis sms-ul din U.K. in Romania

Semnătură 

Iphone 6 16 gb
Iphone 5s 16 gb
Ipad mini 32 gb
Ipod shuffle

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

faci o confuzie. eu am activat sms/call forwarding to mac si nu platesc nimic in plus.

ce platesti tu acolo la vodafone sunt sms-urile trimise in momentul in care activezi facetime/imessages. apple trimite un sms de pe tel tau undeva in strainatate sa-ti valideze numarul si contul. de cate ori activezi si dezactivezi facetime/imessages de pe tel, de atatea ori vei plati—12 centi, mai exact

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
K-man - 17 Noiembrie 2014 11:57 AM

faci o confuzie. eu am activat sms/call forwarding to mac si nu platesc nimic in plus.

ce platesti tu acolo la vodafone sunt sms-urile trimise in momentul in care activezi facetime/imessages. apple trimite un sms de pe tel tau undeva in strainatate sa-ti valideze numarul si contul. de cate ori activezi si dezactivezi facetime/imessages de pe tel, de atatea ori vei plati—12 centi, mai exact

Aha,multam pt clarificari

Semnătură 

Iphone 6 16 gb
Iphone 5s 16 gb
Ipad mini 32 gb
Ipod shuffle

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09

Corect, eu nu am nici un fel de cost suplimentar dupa activarea acestui serviciu si nu e o fitza, mie mi se pare o functie foarte utila ... mai ales ca nu tre sa iau un dispozitiv in mina cind stau la mac… pot face totul de acolo grin

P.S. e pur si simplu super grin

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
radon4sm - 17 Noiembrie 2014 03:46 PM

Corect, eu nu am nici un fel de cost suplimentar dupa activarea acestui serviciu si nu e o fitza, mie mi se pare o functie foarte utila ... mai ales ca nu tre sa iau un dispozitiv in mina cind stau la mac… pot face totul de acolo grin

P.S. e pur si simplu super grin

mea culpa

eram convins ca se taxeaza fiecare sms (eu trimisesem doar 2 sms si costcontrolul imi taxase tot 2 (activare imess si facetime)

le-am reacitvat acum si da, in conditiile astea clar nu e o fitza :D

Semnătură 

Iphone 6 16 gb
Iphone 5s 16 gb
Ipad mini 32 gb
Ipod shuffle