Spatiu ca spatiu, ca pana la urma da-i in mama lor de 500 de megi, dar acum se misca in sfarsit cum trebuie iPad-ul… De la melc a revenit in sfarsit inapoi la roadrunner.
Am instalat și 8.1.1 pe 4S și 10.10.1 pe Mac (aprilie 2008). În varianta beta de OsX, puteam vorbi la telefon de pe Mac, cu 10.10 si 8.0 sau 8.1, când mă suna cineva, se deschidea Face Time dar cel de la capătul ”firului” nu mă auzea, eu îl auzeam perfect.
Am făcut update concomitent și la OsX și la iOS. Acum, când primesc un apel pe iPhone, nu se mai deschide FaceTime, când inițiez un apel de pe Mac, la fel, celălalt nu mă aude.
În concluzie, e din ce în ce mai bine…4S se mișcă la fel (iOS 8 e ultimul pentru el, cum a fost iOS 7 pentru iPhone 4), la OsX nici o diferență...
Mie imi mergea foarte bine cu 7.1.2.
Acuma dupa update - dedicat cica pt iPad 2 - mi se pare ca e mai rau.
- mai intai mi-a cerut 4,3GB liberi ca sa imi instaleze un update de cca 900MB. N-am inteles de ce! Am sters multe lucruri pe care acum tre’ sa le pun inapoi.
- animatia ca sa intru si sa ies dintr-un folder are un mic lag, vad clar diferenta fata de cum era inainte
- gesturile cu 4 si 5 degete imi merg cand si cand. Uneori tre’ sa intru in Setari si sa debifez si rebifez casuta aia ca sa imi mearga.
- ma enerveaza ca am inca 2 aplicatii pe care nu le voi folosi niciodata - Podcast si Sfaturi - pe care nu le pot sterge
Astea le-am gasit doar la prima vedere. Imi pare rau de update-ul facut!
Mai are si altcineva asemenea probleme?
La mine chiar se vede clar ca s-a lucrat din greu la el. E iarasi iPad, nu [cenzurat] cu handroid mancati-as… Se comporta al dracului de bine, nu am de ce sa ma plang. E ca pe 6 efectiv. Raspunde rapid la aplicatii, comuta intre ele fara probleme, chiar ma gandesc sa i-l actualizez si sotiei.
La mine chiar se vede clar ca s-a lucrat din greu la el. E iarasi iPad, nu [cenzurat] cu handroid mancati-as… Se comporta al dracului de bine, nu am de ce sa ma plang. E ca pe 6 efectiv. Raspunde rapid la aplicatii, comuta intre ele fara probleme, chiar ma gandesc sa i-l actualizez si sotiei.
Daca memoria nu ma inseala, primul ipad 2 are acelasi ipad mini, nu? Intreb in ideea in care i’am dat mamei mele miniul non retina, a mancat’onsa faca update si acum se plange ca se misca incet. Daca hardware’ul este identic, ar merge s’o pun sa faca update’ul, nu?