Ce tip de aspirator ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Batrinul aspirator cu sac de hirtie de mare capacitate Philips Athena are mult peste 10 ani.
Sunt foarte multumit de el pentru ca a fost folosit la doua zugraveli ale apartamentului intre altele.
Fiind mare si greu vrem sa il schimbam cu unul mai mic si poate mai bun ca igiena etc.
Astmul si alergia ma obliga sa iau unul cu care sa am cit mai putin de-a face si sa fie cit mai bun calitate pret.
Nu vreau ultimele scule,doar un aspirator bun pentru mine.
Ce imi puteti recomanda va rog?

Cristian

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.10

Salut, din ce am inteles eu, moda este acum la aspiratoarele cu apa. Banuiesc ca opresc ceva mai mult praf decat cele bazate pe filtre de aer. Ca avantaj ar fi ca nu trebuie sa mai schimbi filtre, doar schimbi apa; un alt avantaj este (in functie de model) spalare cu apa si aspirare lichide.

Si eu caut pasiv un nou aspirator dar bugetul meu este limitat la 300 de lei. Astept ori sa apara un chilipir ori sa castig la LOTO. Personal as alege o marca consacrata respectiv Karcher, Samsung sau Philips (in ordinea asta).

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Pentru astm și alergie aș recomanda Samsung Aquatic.
Am și eu aceeași problemă și își face treaba bine. Deranjează însă dimensiunile și greutatea.
Este însă ușor de mînat prin apartament.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 17.02.12

Dyson.

Sunt ceva mai scumpe, peste 1200 ron. Dar… platesti calitate si putere de aspirare. Fara nici un fel de filtre si alte porcarii.

Totul se aduna intr-o cuva, arunci in gunoi.. speli si l-ai pus la loc. smile
Detin produsul in sine si e minune. Se gaseste mai mult prin UK,de acolo provin produsele Dyson.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Recomand si eu aspiratorul Samsung Aquatic. Insa pe langa dimensiune si greutate (care pe mine nu ma deranjeaza), mai trebuie sa ai in vedere si ca aspiratorul se poate folosi doar in pozitie orizontala. Aspiratoarele mele vechi cu sac le mai foloseam si in pozitie verticala, cand ma urcam pe scara sa aspir lucruri la inaltime. Diferenta fata de aspiratoare cu sac mai este ca la Samsung Aquatic, dupa fiecare utilizare, trebuie sa arunci apa din interior si sa speli interiorul (nu dureaza mult), apoi sa lasi sa se usuce.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Dyson am si eu de 6 ani. si de podea si handheld. nu exista comparatie. si ca putere, si cat de destept e facut, si ca functii, si ca rezistenta, cost zero de intretinere, filtre de iesire care lasa aerul perfect curat, etc.

repet, nu exista comparatie cu modelele clasice.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)