Vand un MacBook Pro 15’’ retina model mid 2012.
Este CTO si la momentul cumpararii a fost configurat la maxim:
- 2.7GHz quad-core Intel Core i7 (Turbo Boost up to 3.7GHz)
- 16GB memory upgrade
- 768GB of flash storage
Mai are placa video GT 650M cu 1GB GDDR5 (si Intel HD4000 integrata), 2 x Thunderbolt, 1 x HDMI, 2 x USB 3.0
Bateria are in prezent 40 cicluri de incarcare si Coconut indica health de 98%.
Totul functioneaza in parametri normali.
Pe partea estetica trebuie sa fac urmatoarele precizari:
- are cateva urme de uzura mici pe carcasa pe la colturi insa nu este nimic grav si la cerere pot trimite poze reale (am tinut sa precizez pentru a nu se intelege ca este “ca nou”);
- displayul are 1-2 pixeli blocati (nu cred ca sunt morti) si 2 puncte cauzate de praf (din pacate a fost o problema des intalnita la aceste modele si este internetul plin de astfel de marturii)
Pe mine personal nu ma deranjeaza aceste probleme estetice, oricum l-am folosit mai mult conectat la monitor extern. In orice caz, acele puncte nu se observa pe toate tipurile de fundal. De asemenea, pretul de vanzare este scazut datorita acestor probleme.
Pretul de vanzare este de 4900 lei - nu este negociabil. Consider ca este un pret mai mult decat decent considerand starea generala a macului (ca idee Mac2sell il evalueaza la aprox 8000 lei).
In acest pret includ un adaptor Magsafe la Magsafe 2(adaptorul este in garantie daca ajuta cu ceva). Nu ofer incarcator pentru ca il pastrez pentru altceva insa daca doriti putem face proba cu un incarcator de al meu. Deci se vinde Macul + convertor MagSafe la MagSafe 2.
Ofer seriozitate si astept acelasi lucru din partea cumparatorului.
Schimburi de obicei nu fac insa daca este o oferta pe care nu o pot refuza (doar produse Apple) va rog sa o trimiteti prin mesaj privat si revin in cel mai scurt timp.
Contact 0730 503 062
Nu doresc sa expediez in alte localitati.
Multumesc si va astept.