Doresc sa achizitionez un iMac 2013 i7 780M de pe forumuri, userii scriu clar ca este sigilat si ca eu il desigilez prima data dar intrebarea mea este, poate sa fie teapa? Exista posibilitatea sa fie refurbished/fake sau sa “pice” dupa 2 saptamani?
Orice sfat/test/amanunt este bine primit.
Tipul spune ca este sigilat si ca eu il voi desigila pentru prima data. Am verificat serial numbe-ul pe apple support (https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do) si apare cu garantie pana in martie 2015. Exista alte site-uri pe care sa verific ceva? sau aspecte fizice la ce sa fiu atent dupa ce il desigilez?
Cred ca te agiti inutil, ce alte situri vrei daca Apple iti spune ca are garantie valabila?
Pai daca tu il desigilezi inseamna ca nu are niciun semn de utilizare sau zgarietura, la ce alte aspecte fizice vrei sa fii atent?
Tipul respectiv probabil este unul dintre cei multi care aduc Mac-uri din State sau au pile la vama.
Ia-l si foloseste-l cu placere, daca ai sa despici firu-n 14 n-ai sa te bucuri de nimic.
Am cumparat 7 Mac-uri SH pana acum, unul cu garantie, restul fara, niciunul nu a avut hibe ascunse si nu a prezentat probleme majore de-a lungul timpului (un hard picat dupa 4 ani si torrente cu duiumul nu se pune). Vezi omul, vezi marfa, daca ti se pare ceva suspect intorci spatele si mai cauti.
singurul lucru la care trebuie sa fii atent este sa nu fie ecranul spart sau de astea de la transport… cand il cumperi ceri vanzatorului sa-l bage in priza sa vezi daca se deschide… cam asta e tot.
daca e sigilat, cum mai are garantie pana in martie 2015?
Garantia incepe din ziua din care a iesit din AppleStore sau a plecat prin posta de la Apple din magazie.
Daca nu l-a desigilat nimeni din Martie 2014 ...
Am impresia ca un Reseller, daca il are in magazie, poate cere la Apple sa “reseteze” contorul de garantie la ziua cand l-a vandut el.
Garantia incepe din ziua din care a iesit din AppleStore sau a plecat prin posta de la Apple din magazie.
Am impresia ca un Reseller, daca il are in magazie, poate cere la Apple sa “reseteze” contorul de garantie la ziua cand l-a vandut el.
Intrebare: Exista unii baieti care, in schimbul unei sume mai mici de banuti, promit activarea a inca unui an de garantie
Intrebare: Exista unii baieti care, in schimbul unei sume mai mici de banuti, promit activarea a inca unui an de garantie
Cat de ok este procedura? A incercat careva sa apeleze la ei? Exista riscuri sa te vezi si cu banii luati dar si cu probleme cu Apple-ul?
Multumesc.
Daca punea garantie la un mac din 2007-2008 atunci mai ziceam. Asa e posibil sa activeze AppleCare cumva, lucru care iti ofera 3 ani de garantie de la data cumpararii.