HDD extern Seagate Expansion 1.5TB, 2.5”, USB 3.0
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.10.14

Prima mea interactiune cu un HDD extern, am luat acest model de la eMag si nu am apucat sa il instalez. Vreau sa va intreb care e posibilitatea de a utiliza acest HDD atat pe Mac (OSX 10) cat si pe Windows (XP) atat read cat si write. Am aruncat o privire pe net si am vazut ca trebuie formatat intr-un anumit fel dar am zis sa va cer parerea sa nu fac vreo nefacuta, mai ales ca e primul meu HDD extern.

Semnătură 

MacBook Pro “Core 2 Duo” 2.4 13” Mid-2010 Storage:250 GB (5400 RPM) NVIDIA GeForce 320M

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Formateaza-l exFat si o sa mearga pe orice sistem de operare.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Atat de simplu ? Mersi mult !

Semnătură 

MacBook Pro “Core 2 Duo” 2.4 13” Mid-2010 Storage:250 GB (5400 RPM) NVIDIA GeForce 320M

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Da, atat de simplu :D. Cu placere.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Formatul exFAT nu e vazut nativ pe Windows XP. Poti sa il formatezi FAT32 dar nu o sa poti pune pe el fisiere mai mari de 4GB.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Windows XP? Asta nu mai moare?

Parca era un patch care-l facea sa vada exFAT. Sau confund?

Ar mai fi NTFS, dar trebuie sa instalezi pe Mac ceva in genul Paragon NTFS ca sa poti scrie din OS X.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Cum a zis si altero, prin 2008-2009 microsoft a lansat un update pentru xp prin care a adaugat suport pentru exfat.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

La 1 GB RAM pe desktop, nu ramane decat XP sa mearga ok, am testat si 8-ul si mergea ok dar din lipsa de spatiu, HDD-ul avand doar 160 GB, am revenit la XP.
Tocmai de asta am luat un HDD extern, acum urmeaza sa pun 8-ul inapoi. Mai des folosesc mac-ul dar daca mai fac transferuri de pe unu pe altu, sa le vada si windowsul.
Mersi smile

Semnătură