Exista vreun magazin serios care vinde baterii compatibile pentru macbook mai bune? Sau daca stiti vreo marca buna de baterii compatibile? Si bineinteles mai ieftine decat cele originale. De pe okazii m-am lamurit, am luat una acum 1 an care nu are marca, doar made in china. S-a umflat imediat si a costat si 300 lei.
Probabil merită investiția daca ai un macbook mai nou și care a costat o grămadă de bani dar când ai luat un macbook la același preț cu o baterie originală nu prea îți vine să dai atât. De cele no name m-am lămuri după cum am zis, vreai să știu dacă exista baterii compatibile făcute de o marcă anume nu din astea pe vapor fără firmă fără nimic.
Vapoarele sunt acum in toate porturile lumi…
Chinezii si-au facut firme si in Germania, si peste tot. Zici ca iei de la nemti si de fapt iei de la micuta Cecurai (scuze)
Eventual ia de pe Amazon.de, dar uita-te bine la comentariile negative. Unu’ poate avea 2000 comentarii pozitive de la cei care au cumparat o folie de iphone, dar negative de la cei ce au cumparat produse mai scumpe. Se pare ca e chiar o loterie in ziua de azi…
A propos, pentru ce tip de macbook iti trebuie acumulatorul?
Da, 1175.
Cea originala are 60Wh. Asadar: 60Wh / 10.8V = 5.555 A = ~5600 mA
As zice sa cumperi mai bine una originala la mana a doua, decat chinezarie noua.
Sunt destule MBP-uri din generatia urmatoare cu placa video iremediabil decedata. Vezi cine dezmembreaza unul.
N-am vazut sa fie vreun producator mai rasarit 3rd party.
Cele originale sunt facute de Sony.
La mana a doua, ai grija sa nu fie umflata si sa tina macar 2-3h.
Pretul pare bun.
Vezi ca la conditiile de returnare a produselor catona zice de 3 zile, in timp ce legea (valabila din iunie 2014) zice 14 zile… Intreaba-i ca sa fii sigur.
Mi-au raspuns ca de abia pe 2 decembrie imi ajunge daca comand. Cam aiurea. Mai caut poate mai gasesc ceva mai convenabil. Din pacate de afara nu pot sa comand, gen amazon, ebay.