“Limita contului a fost atinsă”
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.11.14

Vă salut!
Am făcut un clean install la OS X Yosemite și aveam de gând să-mi creez și un nou ID Apple din ecranul de setup… dar, poc, “Limita contului a fost atinsă. Numărul limită de conturi a fost atins”. Așadar, am trecut de setup fără a introduce un cont Apple.
Țin să precizez faptul că din orice aplicație încerc să-mi fac cont primesc același mesaj, dar tot în aceleași aplicații, dacă introduc un ID Apple vechi totul merge bine și nu mai am nicio problemă. Mi-am creat un cont Apple de pe Safari, totul a mers, dar când introduc datele contului în diferite aplicații Apple primesc același mesaj ca mai sus.
A mai întâmpinat cineva această problemă, și dacă nu, aveți idee ce aș putea face?
Mulțumesc, o zi bună!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Chestia asta se intampla pentru ca serialul mac-ului tau s-a “bulit” cumva. Din ce am gasit pe internet, cea mai intalnita cauza este schimbarea placii de baza. Ce trebuie sa faci este sa cauti si sa descarci “Blank board serializer” care este un program pe care il folosesc “geniile” apple si sa il pui pe un cd. Dupa asta butezi de pe cd-ul respectiv si pui acolo serial numberul care este scris pe spatele macbook-ului tau sau sub baterie sau unde o fi, depinde de model.

Pana in seara asta nu am mai auzit de chestia asta si e destul de interesant… Sa ne spui si noua ce ai reusit.

Sursa: https://discussions.apple.com/message/16364237#24471966

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

nu cumva ai folosit prea multe Apple ID-uri si pe fiecare e alocat serialul macului tau?

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G