Cisco AnyConnect - problema in Yosemite
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.02.12

Salutare, dragi colegi! Scriu acest post (sper la categoria corecta) pentru a nu va confrunta si voi cu problema mea. Folosesc Cisco AnyConnect pentru a ma autentifica la VPN pentru munca (VPN-ul built-in din sistemul de operare nu functioneaza). In fine, am facut upgrade la Yosemite si am observat ca nefacand nimic, procesorul era destul de fierbinte (cam 60 grade Celsius, pe cand in Maverick avea undeva la 45-50 in idle). Este vorba de un Macbook Pro early 2012. Se intampla asta pentru ca procesul kextd ocupa cam 30% din procesor in mod constant. Am cautat pe net si am aflat ca e procesul care se ocupa cu incarcatul driverelor. In mod normal nu ar trebui sa utilizeze procesorul asa. Am reinstalat sistemul (dupa ce am resetat SMC fara succes). Si evident am reinstalat si anyconnect…aceeasi problema. Am gasit cu greu o informatie pe internet ca aplicatia ar fi problema. Am dezinstalat-o (folosind uninstallerul ei) si brusc lucrurile au revenit la normal.
Atentionez pe aceasta cale pe userii care folosesc aceasta aplicatie sa aibe mare grija daca fac upgrade la Yosemite.

All the best!

Semnătură 

MacBook Pro 13” i5 Yosemite 8GB RAM 256 SSD
iPad 3 32GB
iPhone 5 IOS 6.1.4

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Si eu folosesc Cisco AnyConnect pe Yosemite pe un Macbook Pro 2014 si nu am vazut eroare pe care o ai tu. Depinde si ce versiune de AnyConnect ai instalata. Eu de exemplu am alta problema tot de la aceasta aplicatie si anume ca imi arata la wireless iconul de No internet connection cu toate ce legatura de internet functioneaza. In teorie te poti conecta si cu VPN-ul Cisco inclus in OSX numai ca ai nevoie de certificat sau secret key pe langa user si parola.