I-am sunat pe Telekom să-mi fac trecerea la servicii de net de pe persoană fizică pe persoană juridică și în noua configurație îmi cer mai mulți bani oferindu-mi telefonul fix de care n-am nevoie.
În aceste condiții evaluez posibilitatea să-mi iau Internet Mobil de la Orange unde am mobilul și de care sunt mulțumit și să renunț la accesul fix la internet.
Mi-au oferit un packet HomePack. Am nevoie de la voi să-mi spuneți dacă are cineva dintre voi? Cum merge?
Dacă am un Time Capsule, poate fi integrat și să mai meargă și partea de airplay fără „setări speciale”?
Parca ar fi mesajul meu de acum cateva zile…
Nu stiu ce viteze pot sa asigure pe 3G sau 4G indoor, m-am uitat putin dar nu prea m-au incurajat ofertele. Poate ne poti da ceva amanunte - ce ti-au spus ei referitor la viteze etc.
Parca ar fi mesajul meu de acum cateva zile…
Nu stiu ce viteze pot sa asigure pe 3G sau 4G indoor, m-am uitat putin dar nu prea m-au incurajat ofertele. Poate ne poti da ceva amanunte - ce ti-au spus ei referitor la viteze etc.
Cred ca tegandesti la business pack (spuneai ca vrei sa treci de pe persoana pe firma…).
Este 20 EUR + TVA / luna
Ei vorbesc si de un port de antena exterioara la modem. Poate daca semnalul nu e suficient?
Cred ca tegandesti la business pack (spuneai ca vrei sa treci de pe persoana pe firma…).
Este 20 EUR + TVA / luna
Ei vorbesc si de un port de antena exterioara la modem. Poate daca semnalul nu e suficient?
există și o opțiune de 16 eur (tva inclus)/ lună. Amândouă și asta de 16 și cea preazentată de tine au incluși 75 GB, cea de care spui tu are doar mai multe apeluri ”fixe” incluse. Dacă semnalul nu e suficient oricum e mult mai mare decât cel de la Telekom Maxim 1.3 MBs… O opțiune este să le cer să testez la mine acasă... să vedem dacă sunt de acord.
De curiozitate - ti-ai contorizat vre-odata cantitatea de trafic pe care o transferi normal intr-o luna ? Eu unul, utilizator zilnic de FaceTime si VoIP, folosesc peste 100GB lunar. Ce se intampla la abonamentul ala cand depasesti 75GB intr-o luna ?
De curiozitate - ti-ai contorizat vre-odata cantitatea de trafic pe care o transferi normal intr-o luna ? Eu unul, utilizator zilnic de FaceTime si VoIP, folosesc peste 100GB lunar. Ce se intampla la abonamentul ala cand depasesti 75GB intr-o luna ?
Se pare ca scade viteza. Eu oricum nu folosesc facetime, voip rar, asa ca s-ar putea sa fie bine.
Am luta pentru teste un modem de la Orange Homebox 4G. Am semnal 4 bare din 5 (se pare ca am noroc cu locatia), iar ca si viteze pe speednet: 75MB download si 25 MB upload. cred ca e rezonabil asa…