Știri din România
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.11.14

Salut,

Un agregator de știri românești cu posibilitate de stocare offline găsiți la https://itunes.apple.com/ro/app/stiri-din-romania/id642164193?mt=8

Aplicația este gratuită, iar sugestiile voastre - binevenite smile

Lectură plăcută!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Designul cam sufera, prea basic si inghesuit. Daca vrei sa-l modifici dai de belea cu toate tarile alea. O aplicatie de stiri care-mi place este Zite, de fapt singura pe care o citesc.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09
.ral:cr - 26 Noiembrie 2014 10:18 PM

Designul cam sufera, prea basic si inghesuit. Daca vrei sa-l modifici dai de belea cu toate tarile alea. O aplicatie de stiri care-mi place este Zite, de fapt singura pe care o citesc.

P.S. Zite a fost cumparat de flipboard grin

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am auzit, momentan ma bucur ca nu au desfiintat-o pt ca-mi place mai mult navigarea. Alfel cam sufera la design iar shareul pe fb nu functioneaza si nu l-au rezolvat de multe luni de zile. Le-am dat 2 feedbackuri si mi-a placut ca mi-au raspuns.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Chiar am “cochetat “cu aplicatia si e foarte buna ca poti citi in intregime articole offline dar as aprecia daca ai tine cont de parerile noastre.
1. Cum spunea si ” .ral:cr” este putin ingramadita, deci putin marit caracterele.
2. Cand dai inapoi la pagina principala unde selectezi sursa, face crash, atat cu versiune anterioara cat si acum dupa update-ul de ieri
3. Compatibilitate cu iphone 6 s 6 plus.
4. Posibilitatea de a alege , din setari, pentru cat timp sa pastrezi articolele citite, o zi, o saptamana, o luna, etc

Oricum felicitari pentru aplicatie si asteptam actualizari in care sper sa tii cont de opiniile noastre constructive, sper smile

PS: folosesc atat pe un 5s si pe un 6 plus cu 8.1.2 si simptomele sunt aceleasi

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Idei foarte bune! Voi ține evident cont.

Am să investighez bugul semnalat, eu am “doar” un iPhone 5 și un iPad 3 pe care pot testa.

Dacă e cineva interesat să testeze noile versiuni prin TestFlight și să mă ajute să diagnostichez problemele, să lase o adresă de email pe thread.

Mulțumesc,
Adrian

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
aspinei - 16 Decembrie 2014 08:08 PM

Idei foarte bune! Voi ține evident cont.

Am să investighez bugul semnalat, eu am “doar” un iPhone 5 și un iPad 3 pe care pot testa.

Dacă e cineva interesat să testeze noile versiuni prin TestFlight și să mă ajute să diagnostichez problemele, să lase o adresă de email pe thread.

Mulțumesc,
Adrian

Sunt incantat si interesat sa ajut la imbunatatire aceste aplicatii .Ai pe PM adresa mea de mail.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Poti folosi crashlitics ca sa vezi ce crashuri au oamenii.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da am incercat Crashlytics dar nu se integreaza bine cu toolchain-ul meu (nu folosesc XCode). In plus, eu am aplicatii pe mai multe platforme (iOS/Android si in curand sper Mac OS X, dupa concediul de iarna smile )

Am fost subscriber la Crittercism (care nu m-a entuziasmat) si acum am trecut pe Splunk Mint Express care pare mai ok la prima vedere.

Problema (indiferent de serviciul utilizat) e ca din multe crash reports e greu de extras cauza exacta, foarte multa informatie de pe multiplele threaduri care rulau atunci cand a crapat aplicatia, simbolicarea nu merge chiar perfect de fiecare data etc.

Raportarea de crash-uri e unul dintre capitolele la care Android cam bate iOS. Are multe alte bube, insa smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Am instalat deja versiune publicata si iti dau simptomele actuale:
- face crash cand coboara stirile
- cand nu face crash si termina sa le coboare lista in modul offline nu are nici o stire, apare goala
Succes mai departe smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

Oops. Presimt un weekend cu fixat buguri smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Asteptam smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 

Versiunea 1.30 este aprobată pe Store și din ecourile primite se pare că rezolvă problemele versiunii precedente.

Mulțumesc tuturor pentru ajutor și în special celor care au dat feedback pe TestFlight!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
aspinei - 07 Ianuarie 2015 12:14 PM

Versiunea 1.30 este aprobată pe Store și din ecourile primite se pare că rezolvă problemele versiunii precedente.

Mulțumesc tuturor pentru ajutor și în special celor care au dat feedback pe TestFlight!

Chair acum intrasem sa va spun ca aplicatia merge foarte bine acum , fara crash-uri. Felicitari si succes mai departe !
Ne putem astepta si la alte update-uri? Aici ma astept si la o versiune fara Ads, o marire font-uri?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: 

Sigur, lucrez la fonturi deocamdata. Un pic de rabdare…

Multumesc,
Adrian

‹‹ Caminul pentru iPad      Love & lock ››