Intrebare baterie
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06

Stiu ca s-a mai discutat, insa doresc sa fiu sigur, pentru a sti ce sa fac:

Dupa cateva luni de folosire a macbook-ului (cam 3) iata ce imi arata coconut battery.

intrebarea mea ar fi: sa ma duc la iStyle (de unde l-am achizitionat) sa cer detalii despre o posibila inlocuire?

Va multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dupa parerea mea, da!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

are cineva idee cum se manifesta cei de la istyle la astfel de probleme? A mai incercat cineva sa schimbe bateria la istyle?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Se manifesta bine. Nu e treaba lor. E treaba firmei mari (Apple) care omoara firma mai mica si mai paduchioasa care a facut bateriile!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Am si eu aceeasi problema… dar Macbook-ul meu e adus din SUA.

Stie cineva daca am cum sa ii schimb bateria in Romania, fara sa ramin fara el? (Si cit costa, daca e pe bani?)

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
alxx - 01 Martie 2007 08:11 PM

Am si eu aceeasi problema… dar Macbook-ul meu e adus din SUA.

Stie cineva daca am cum sa ii schimb bateria in Romania, fara sa ramin fara el? (Si cit costa, daca e pe bani?)

Multumesc.

la tine bateria este normal sa arate asa.atat de mult s-a discutat aici de aceasta problema, daca te uiti mai bine am si incercat sa fac un grafic al incarcarilor si al capacitatii bateriei.asta e bateria apple,nu ai ce sa ii faci. arata 100% atunci cand scoti laptopul din cutie.important este cat te tine bateria,nu ce arta coconut.daca ai iStat Pro iti va arta altceva, si tot asa. Eu zic ca oricum mai mult de 2 ani nu are cum sa tina o baterie.

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
emilrus - 01 Martie 2007 07:18 PM

Dupa cateva luni de folosire a macbook-ului (cam 3) iata ce imi arata coconut battery.

intrebarea mea ar fi: sa ma duc la iStyle (de unde l-am achizitionat) sa cer detalii despre o posibila inlocuire?

Va multumesc.

Da, după numai circa 50 cicluri e cam jos, la nivelul ăsta ar fi trebuit să ajungi după un an de folosire. Reține, totuși, că și coconut battery poate greși. Cel mai bine e să o lași să se descarce complet, pînă intră automat pe somn (sigur, fără să ai procese critice în faza aia, cum ar fi arderea unui CD), iar imediat să-i pui încărcătorul, apoi - cînd a bateria încărcată la 100 % - să-i faci o reverificare.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 01 Martie 2007 08:54 PM
emilrus - 01 Martie 2007 07:18 PM

Va multumesc.

Da, după numai circa 50 cicluri e cam jos, la nivelul ăsta ar fi trebuit să ajungi după un an de folosire. Reține, totuși, că și coconut battery poate greși. Cel mai bine e să o lași să se descarce complet, pînă intră automat pe somn (sigur, fără să ai procese critice în faza aia, cum ar fi arderea unui CD), iar imediat să-i pui încărcătorul, apoi - cînd a bateria încărcată la 100 % - să-i faci o reverificare.

Am facut ceea ce zici tu deja, și nu s-a schimbat nimic. Tot la 89 % e. Din câte știu eu fw-ul macbook-ului reportează cei 4654 mAh din 5200 totali, și coconut battery doar îi arată...

Numai ce am fost la iStyle, unde am primit raspunsul că bateria se schimbă doar daca ajunge sub 50 % în timpul garanției. Jenant răspunsul, demn de România, dar nu de Apple.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

M-as mira sa fie o politica de schimbare diferita in Romania fata de alte tari…

Dar oricum, bine ca stim care sunt conditiile.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 01 Martie 2007 11:17 PM

M-as mira sa fie o politica de schimbare diferita in Romania fata de alte tari…

Dar oricum, bine ca stim care sunt conditiile.

Nici eu nu cred că istyle sau noumax sau cine mai e poate practica alt tip de garanție decît cea uzuală Apple în Europa.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…