Batery Drain in iOS 8.1.1 pe iPhone 4S
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Ieri m-am trezit ca ma tine acumulatorul cateva ore, destul de ciudat avand in vedere ca la 8.1.1 am facut update cum a aparut!
Pe langa asta, m-am trezit ca imi scade pe la 40-50% si mi se inchide telefonul, sau uneori scade direct la 1% si sta asa o ora, doua asa dupa care se inchide.

Voi ati patit treaba asta pe iPhone 4S? Eu m-am gandit ca poate sa fie de la acumulatorul in sine, am “formatat-o”, am facut restore, restore cu back-up iar acum am reusit (m-a mirat chiar) sa fac downgrade la 8.1. Pare-se ca este in regula, dar am ramas cu spaima inca si nu ma pot pronunta corect inca!

Am pus telefonul la incarcat pe USB 3, sa o ia lent si linistit.
Acum sa vedem ce se intampla!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

Mie mi se intampla la primul iPhone 5 pe care l-am avut. Luat in aprilie anul trecut si l-am dat anul acesta l-a garantie in martie. Primit altul, care a inceput de curand sa faca la fel. L-am trimis si pe acesta la garantie, dar mi l-au returnat pe motiv ca nu au gasit problema si dupa software update nu e nimic in neregula cu dispozitivul.
As zice ca e de la frig si de la baterie. Zic ca de la frig, deoarece daca iau i5-ul meu (am trecut la i6) dupa ce s-a inchis la 20-30-40% si il frec de bluza, se deschide si arata cu 2-3% mai putin. Daca incerc sa il deschid fara sa il frec de bluza, imi arata sa il pun la incarcat, ca si cum ar fi mort de tot.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Mi-am pus iBackupbot, ca sa vad cate cicluri are dracaria.. si se pare ca e cam pa..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •