seara buna,
connexiune internet by RDS, TimeCapsule ( generatie veche ) , MacBook Pro ( early 2011) , situatie : am observat ca in meniul Network ( Settings - MacBook PRO) am niste stetari pt retele pe care nu le recunosc ... leam redenumit 1 - 2 -3, doresc sa le sterg / dezinstalez dar nu stiu cum deoarece sunt securizate ( nu pot fi sterse printr-o simpla actiune din meniul Network) ...
este possibil acest lucru, va rog?
multumesc,
cornel
Alea cu iPhone sunt de la tethering
Alea cu lacatelul sunt conexiuni VPN
Daca nu le fososesti - poti sa le stergi (apasa lacatelul si autentifica-te si apoi selectezi conexiunea si da-i pe minus)
Alea cu Thunderbolt si Firewire lasa-le acolo - sunt implicite de la OS X
sergiu,
multumesc pentru raspuns , din pacate tocmai aici m-am poticnit ... nu reusesc sa le sterg! ( pe cele cu lacatel ) ...am incercat dar nu se poate, acel semn minus nu este disponibil cand selectez unul din cele 3 conexiuni cu lacatel ...
multumesc inca odata!
Nu am avut instalat nici un fel de astfel de software; ceea ce nu doresc si de altfel nu știu este daca nu cumva aceste conexiuni se pot autocorecta la internet si sa apelez cine știe ce server / serviciu fără ca eu sa știu ... Am încercat si cu bitdefende dar nu a găsit nimic suspect ...
Sa înțeleg ca nu le pot șterge in nici un fel ... Mulțumesc foarte mult !
Ba ai avut sau încă ai - altfel nu apăreau alea singure acolo.
Mac-ul l-ai cumpărat de nou ? Dacă nu: l-ai reinstalat de la zero sau ai păstrat OS-ul de la fostul proprietar ?
sergiu,
da ai dreptate am avut un soft pt VPN si am uitat ... l-am dezinstalat acum dar acele VPN tot au ramas ( poate pentru ca am schimbat setarile ..)... acum nu mai sunt sanse sa le sterg este? Mac-ul este cumparat direct din apple store US, nu este second hand.
multumesc mult inca o data!