Ma ajuta si pe mine cineva cu un incarcator de ipod vreo 5 minute
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

i-am facut un update si imi cere sa-l bag la priza si eu il incarcam doar prin usb.
please help cineva mai aproape de titan pls pls pls

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Dream - 01 Martie 2007 09:23 PM

i-am facut un update si imi cere sa-l bag la priza si eu il incarcam doar prin usb.
please help cineva mai aproape de titan pls pls pls

ce update pt ce ipod cere așa ceva?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

nu e update, era chestia aia cu restore original settings. am vazut ca s-a mai discutat despre ea.
helpppppp

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Dream - 01 Martie 2007 11:05 PM

nu e update, era chestia aia cu restore original settings. am vazut ca s-a mai discutat despre ea.
helpppppp

Ăsta era un update recent la ipod shuffle, l-am făcut și eu, am făcut și restore original settings pe 2 tipuri de ipod… niciodată nu mi-a cerut așa ceva, încărcătorul de ipod e ceva opțional și nu e cerut de nicio operațiune de acest tip. Chiar sînt curios să văd cum evoluează discuția, eu nu știu de așa situație. Poate voi avea nevoie, să fiu pregătit.
Poți face un screenshot cu ce mesaj apare pe ecran? (command-shift-3 = tot ecranul; command-shift-4 = apare o cruce, selectezi ce vrei, dai drumul)

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Eu aveam iPod mini, si cand faceam restore imi cerea sa-l bag in priza (sau la firewire)

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

apare pe display-ul ipod-ului o priza si un stecher ce trebuie bagat in priza.
deci asta cere sa fie bagat in priza si nu usb

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Dream - 02 Martie 2007 12:54 AM

Problema mă depășește, cere alimentare, ceea ce un ipod face din usb sau din fw, nu pricep faza cu priza, nu mi s-a întîmplat niciodată.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

gata am rezolvat mi-am luat incarcator. 130 ron :((
faza se intampla la generatiile mai vechi de ipod-uri gen a 4-a cum am eu. daca dai din itunes restore, dupa ce isi ia firmware-ul de pe net si il baga pe ipod iti cere chestia asta.
asta e asa-i in tenis.

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Asa erau alea mai vechi, cereau priza. Am eu un incarcator USB de perete. Cel mai aproape in timpul zilei poate fi Izvor. Da-mi un nr de tel pe PM poate am drum la Auchan weekendu asta.

P.S. Am incarcator si de masina pentru iPod deci tot ce trebuie sa faci e sa vii la un pnct fix, evident, daca am drum pe acolo.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05
Dream - 02 Martie 2007 12:54 AM

Ori priza ori firewire. Orice sursa puternica de curent. Dupa cum stii usb are 12 volti (sper sa nu ma insel).. si n-are putere asa mare. Ideea e ca la orice update de firmware… fie telefon, ipod, iMac.. daca s-a taiat curentul in timpul update-ului… Poti sa il arunci la cos, sau sa pui un mileu pe el. :D

Ma bucur ca ti-ai gasit incarcator, dar sa stii ca a fost foarte scump. Toate accesoriile iPod mi se par exagerat de scumpe…

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Dream - 02 Martie 2007 04:29 AM

gata am rezolvat mi-am luat incarcator. 130 ron :((
faza se intampla la generatiile mai vechi de ipod-uri gen a 4-a cum am eu. daca dai din itunes restore, dupa ce isi ia firmware-ul de pe net si il baga pe ipod iti cere chestia asta.
asta e asa-i in tenis.

I be dam’, tot din generația asta am și eu și nu am avut chestia asta… pfui…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06
AlexBuga - 02 Martie 2007 12:24 AM

Eu aveam iPod mini, si cand faceam restore imi cerea sa-l bag in priza (sau la firewire)

Asa e, asta cerseste si iPod-ul mini al meu, iPod video nu (de altfel nici nu e livrat cu incarcator…)

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express