nu e update, era chestia aia cu restore original settings. am vazut ca s-a mai discutat despre ea.
helpppppp
Ăsta era un update recent la ipod shuffle, l-am făcut și eu, am făcut și restore original settings pe 2 tipuri de ipod… niciodată nu mi-a cerut așa ceva, încărcătorul de ipod e ceva opțional și nu e cerut de nicio operațiune de acest tip. Chiar sînt curios să văd cum evoluează discuția, eu nu știu de așa situație. Poate voi avea nevoie, să fiu pregătit.
Poți face un screenshot cu ce mesaj apare pe ecran? (command-shift-3 = tot ecranul; command-shift-4 = apare o cruce, selectezi ce vrei, dai drumul)
gata am rezolvat mi-am luat incarcator. 130 ron :((
faza se intampla la generatiile mai vechi de ipod-uri gen a 4-a cum am eu. daca dai din itunes restore, dupa ce isi ia firmware-ul de pe net si il baga pe ipod iti cere chestia asta.
asta e asa-i in tenis.
Asa erau alea mai vechi, cereau priza. Am eu un incarcator USB de perete. Cel mai aproape in timpul zilei poate fi Izvor. Da-mi un nr de tel pe PM poate am drum la Auchan weekendu asta.
P.S. Am incarcator si de masina pentru iPod deci tot ce trebuie sa faci e sa vii la un pnct fix, evident, daca am drum pe acolo.
apare pe display-ul ipod-ului o priza si un stecher ce trebuie bagat in priza.
deci asta cere sa fie bagat in priza si nu usb
Ori priza ori firewire. Orice sursa puternica de curent. Dupa cum stii usb are 12 volti (sper sa nu ma insel).. si n-are putere asa mare. Ideea e ca la orice update de firmware… fie telefon, ipod, iMac.. daca s-a taiat curentul in timpul update-ului… Poti sa il arunci la cos, sau sa pui un mileu pe el. :D
Ma bucur ca ti-ai gasit incarcator, dar sa stii ca a fost foarte scump. Toate accesoriile iPod mi se par exagerat de scumpe…
gata am rezolvat mi-am luat incarcator. 130 ron :((
faza se intampla la generatiile mai vechi de ipod-uri gen a 4-a cum am eu. daca dai din itunes restore, dupa ce isi ia firmware-ul de pe net si il baga pe ipod iti cere chestia asta.
asta e asa-i in tenis.
I be dam’, tot din generația asta am și eu și nu am avut chestia asta… pfui…