2 din 2
2
De unde pot cumpara jocul Warcraft III cu tot cu expansiune?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06
fishbone - 06 Martie 2007 06:42 AM

Eu inca il mai am instalat, nu stiu de ce. Recunosc ca nu am petrecut mult timp in el dar a fost destul cat sa observ peisajul si tema generala. Fuckfest peste tot pe unde dai. Este fata superficiala a myspace-ului transpusa intr-un mediu 3D. Plin de sexshops, strip clubs, prostitutie, superficialitate, comunitatea e la pamant si greu sa gasesti pe cineva calumea. Este un popularity contest si greu sa gasesti ceva inteligent acolo. User-generated content la pamant si de prost-gust. Este cam plin de losers. Hai ca mai zic ca intru in World of Warcraft si fac crafting la un toiag, o pereche de izmene sau o potiune si fac un gold doi, dar sa-mi fac un personaj virtual pe care sa-l duc shopping la mall si sa dau bani reali pe niste chestii virtuale e prea de tot. Pe ultimul loc vine si argumentul tehnic, care l-as fi trecut cu vederea daca era calumea jocul si continutul/comunitatea lui. Pana acolo, cale lunga.
Esti de acord cu mine pana aici? Pe scurt cam astea ie problemele mele cu Second Life.

Fișboane, eu sunt de acord cu ce spui. Aici îți apreciez simțul critic!
O singură dată am intrat, mi s-a făcut greață, l-am ras de pe hdd.

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

2 din 2
2