Iphone 6 SUA compatibilitate cu LTE in Europa
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.04.08

Salut,

Deoarece nu am avut timp sa ma documentez temeinic, va intreb pe cei care ati trecut prin aceasta experienta si ati facut o asemenea achizitie daca stiti care model de iphone vandut in SUA de marii operatori (AT&T, Verizon, Sprint sau T-Mobile) este compatibil 100% cu GSM-ul si 4LTE-ul din Europa. Ultimul meu iphone cumparat de acolo a fost un 5 de la Verizon care este blocat in CDMA pe aceasta retea, insa GSM e neverlocked.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Salut. Personal am iPhone 6 luat din State, Neverlocked (sau, in fine, a venit cu cartela de T-Mobile in el) și am observat ca in zonele unde este acoperire 4G merge brici. Nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme in acest sens; despre cele cu CDMA nu stiu ce sa iti zic. Numai bine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07
Morfix333 - 03 Decembrie 2014 04:50 PM

Salut. Personal am iPhone 6 luat din State, Neverlocked (sau, in fine, a venit cu cartela de T-Mobile in el) și am observat ca in zonele unde este acoperire 4G merge brici. Nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme in acest sens; despre cele cu CDMA nu stiu ce sa iti zic. Numai bine!

Salut.
Cred ca el vrea sa ii spui si modelul scris pe cutie. A****.... smile

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.04.08
FlorinZ - 03 Decembrie 2014 07:39 PM
Morfix333 - 03 Decembrie 2014 04:50 PM

Salut.
Cred ca el vrea sa ii spui si modelul scris pe cutie. A****.... smile

Salut. Multumesc, ma voi descurca in store cu t-mobile. Citisem azi ca de data asta cel mai complet model este Sprint si ca, de fapt, acesta este echivalentul modelului vandut in Europa, dar voi merge pe mana ta.

‹‹ iPhone 6 sau iPhone 6+      4" ››