Cum la servici sunt obligat sa lucerz pe linux (a se citi nu am decat peceuri) puteti sa imi ziceti si mie (cine stie) de un programete care sa emuleze dock-ul de OS-X sub linux ? Stiu ca exista da’ nu am gasit cum se numeste ...
Cum la servici sunt obligat sa lucerz pe linux (a se citi nu am decat peceuri) puteti sa imi ziceti si mie (cine stie) de un programete care sa emuleze dock-ul de OS-X sub linux ? Stiu ca exista da’ nu am gasit cum se numeste ...
Sergiulică, m‑am jucat și eu o vreme cu linux‑uri (era să scriu linx‑uri) și dintre cele 2 interfețe uzuale KDE și Gnome, ultimul aduce mai mult a Aqua decît KDE, doar că e mai instabil (cel puțin așa era acum vreun an). Cel mai Aqua-like e în Ubuntu. Deci ceva gen Dock ai, mai ales, în Gnome. Dacă mai e ceva în plus, ceva utilitar mai MAC OS X decît asta, nu știu, dar - dacă ai ceva bazat pe Debian - s-ar găsi ușor prin apt-get, dacă o fi pe undeva…
Are dock da nu se mareste cand te duci cu mousele pe el si nu il poti pune pe orizontala. L-am folosit multi ani si inca il folosesc pe calculatoarele mai slabe dar nu e destul de configurabil pentru gusturile mele.
Kde, Gonme ? Poti folosi un elicopter sa balanseze cu grija o greutate astfel incat la fiecare balans sa bata un cui intr-un perete - dar nu e mai simplu sa folosesti un ciocan ?
Eu acum folosesc enlightment DR16 (minEgue customizat) dar o sa incerc DR17-le ca ala are tot ce trebuie.