Latenta la mouse
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.01.07

Mi se pare ca mouse-ul are o mica latenta atunci cand intru in windows. Adica mi se pare ca se misca un pic cam greu. Stie cineva de la ce ar putea fi?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
SebyP - 02 Martie 2007 12:35 AM

Mi se pare ca mouse-ul are o mica latenta atunci cand intru in windows. Adica mi se pare ca se misca un pic cam greu. Stie cineva de la ce ar putea fi?

Nu ar trebui să fie nicio latență, în mod normal, din ce am testat eu, win xp se mișcă pe un mac intel mai bine decît pe un pc. Dacă e Vista, se poate, Vista are încă multe probleme, pe orice mașină, mac intel sau pc uzual. Dacă e vorba de Vista, mai trebuie să aștepți.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Daca e vista, avem deja un studiu despre latenta, de fapt, despre ”frictiune“. Cica e mare, cam la nivelul lui Win ‘95!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.01.07

Este un Windows XP Proff. cu SP2, mouse-ul este un apple mighty mouse.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
SebyP - 02 Martie 2007 08:40 PM

Este un Windows XP Proff. cu SP2, mouse-ul este un apple mighty mouse.

Nu pot reproduce, pe imacu lui fi-meo se mișcă brici, cu MM inclusiv și cu tastatură BT.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Atunci regleaza din Settings/Mouse. Are by default o latenta, care poate fi scoasa!