Configurare cont email
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.12.14

Salutare,
De vreo doua zile mi-am achizitionat Macbook Air de care sunt foarte incantat, merge “brici” dar ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Vreau sa-mi configurez contul de email de la serviciu pe aplicatia nativa de email dar nu reusesc, imi spune ca parola nu este corecta desi stiu sigur ca nu am gresit pentru ca mi-am instalat thunderbird ca varianta alternativa si acesta merge.
As folosi doar thunderbird dar ma deranjeaza faptul ca nu pot sa folosesc varianta implicita de email.

Stie cineva unde gresesc?

Ar mai fi o problema dar care nu este chiar grava, laptopul a venit doar cu adaptor priza pt US si UK desi este achizitionat de la un magazin online din tara, un magazin cunoscut.
Deocamdata folosesc adaptorul de la ipad pt incarcare pana imi cumpar un adaptor.

In rest numai de bine, inca descopar OS X-ul.

Toate bune!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Salut,

1. http://support.apple.com/en-us/HT1277
2. Găsești la Noumax.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.12.14

La Telefon si la Tableta mi-am configurat mailul fara probleme. Voi trimite fisa aceea in format pdf la firma.

Mai am o intrebare, mi-am achizitionat un hdd wireless pe care-l accesez de pe tableta si telefon cu 2 aplicatii Dash drive air si nplayer in schimb pt mac nu stiu cu ce aplicatie as putea sa-l folosesc, ceva sugestii?

Multumesc