Tastatura USB Apple nu e vazuta de sistem
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Sistemul inculpat: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Mid 2014), tastatura Apple (USB), Apple Thunderbolt Display, Yosemite 10.10.1

Din cand in cand, tastatura USB nu mai este vazuta de sistem! Adică e moartă, clămpănesc degeaba la ea. Singura solutie, reboot ... dupa care iar merge intre o ora si 1-2 saptamani.
Tastatura nu e de vina (am incercat 2 bucati pana acum), problema pare a fi de la USB-urile rMBP. Dar chiar daca schimb portul USB pentru tastatura, tot nu-si revine, trebuie reboot.
Unde poate fi problema? Deja ma enerveaza ...

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Heaven 9, ROT
Macuser din: 15.09.07

Console. Daca tii mine cand a crapat ultima data, uita-te in sistem.log. Ia o codeina, un nurofen, un extraveral, sau ar functiona cu radacina de valeriana, frunze de roinita, lavanda, ceai de macese si… meloterapie, yoga, sauna “finlandeza”. Daca tot nu se rezolva, ia un ciocan mai mare. Sau ia o stiva de comics-uri, pune picioarele pe masa si relaxeaza-te. Imagineaza-ti ca esti BOFH, nu tantilita asta: http://i.imgur.com/d60zIpe.gif Scuze pt postul meu ce (carele) este 99% offtopic, dar imi imaginam amuzat cum “clampanesti” la tastatura.

Semnătură 

survolaj

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
D_A_N - 09 Decembrie 2014 01:20 PM

...Unde poate fi problema? Deja ma enerveaza ...

de multe ori se rezolvă cu un SMC Reset