Salut. Am o prietena care a gasit un iPhone 5 in zona Piata Victoriei. Daca cine l-a pierdut se afla in comunitatea MacUser sa imi dea un PM.
Be serious, don’t mess around.
poate gasesti pe agenda din cartela vreun numar de telefon util pe care sa suni, sau daca poti afla numarul cartelei si e abonament mergi la un magazin de unde apartine clientul, ei pot lua legatura cu el.
S-a incercat de toate cu el. Si sunat si bagat in alt telefon si recuperat numele de la Vodafone. E micro sim taiat, nu original si nu au putut lua seria. Inca astept mesaj privat.
cauta in el: mama, tata, ceva rude gen varu, vezi la favorite pt ca cei de acolo sunt mai des sunati. mai incearca daca poti suna.
cred ca la politie se pierde vremea, ei ce vor face? doar nu se misca pe strazi sa caute persoana, asteapta o sesizare de pierdere si daca nu este atunci ramane undeva la ei banuiesc…
Cred ca se face acelasi lucru ca si pentru bunurile confiscate, adica sunt scoase la vanzare. Dar sa fim seriosi, un ofitier il va declara pierdut din inventarul politiei.
Foarte simplu,sigur compania de telefonie mobila poate afla macar o adresa si o persoana de contact din agenda pe cai legale,daca legea permite.
Pina stam sa ne dam cu parerea omul ala si-a luat gindul saracul ca nimic nu se misca cit de repede trebuie.
:(
cauta in el: mama, tata, ceva rude gen varu, vezi la favorite pt ca cei de acolo sunt mai des sunati. mai incearca daca poti suna.
cred ca la politie se pierde vremea, ei ce vor face? doar nu se misca pe strazi sa caute persoana, asteapta o sesizare de pierdere si daca nu este atunci ramane undeva la ei banuiesc…
Nu se poate cauta in el nimic. NU se mai deschidea decat cu pin-ul din ce mi-a zis prietena mea.
Au fost multe incercari de a gasi o modalitate sa intre in telefon…strict pt a afla identitatea posesorului… A fost dus si la “baieti”, insa s-a lipsit de metodele lor, tocmai ca sa nu se zica dupa ca a incercat sa faca lucruri “necurate”. La Vodafone, dupa cum ziceam mai sus, nu au fost in stare sa faca nimic, pt ca nu au gasit seria cartelei. A fost lasat deschis ca sa sune, ori sa intre vreun mesaj, ori ceva. Nimic. Intr-un final, Politia a fost ultima solutie. Astept in continuare mesaj privat totusi.
P.S. Celor de la Politie nu le venea sa creada ca a adus cineva un iPhone gasit pe strada.