2 din 2
2
gasit iPhone 5
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Cerea PIN sau cod?
Daca era PIN puteai accesa meniul si vedeai ICCID chiar si fara sa introduci codul PIN.
Daca cerea cod nu puteai intra in telefon sa vezi ICCID.

Chiar si asa,cu PIN activ,cautai alt iPhone codat pe Orange de ex. cu acest sim introdus avea sa ceara activare,in primul ecran e acel i in cerculet,apesi pe el si vezi IMEI si ICCID.

Acel ICCID contine si seria SIM-ului.
Incepe cu 8940XX countinua cu seria SIM-ului
- 89 for telecommunication purposes
- 40 country code
- XX nu mai stiu ce
ex. 894010XXXXXXXXXXXXX
XXX… este seria cartelei SIM.

Acum cred ca e prea tarziu,a preluat politia problema,cum nu a fost furat ci pierdut,pagubitul probabil nici nu va face plangere la politie,asa ca o sa ramana la politie sau o sa ajunga la vreun politist.

Ai vreo dovada ca l-ai predat la politie?
Daca peste ceva timp vede mesajele cel ce l-a pierdut,ia legatura cu tine,se dovedeste a fi intradevar al lui si tu nu poti dovedi ca l-ai predat intradevar politiei,nu-ti mai amintesti cui de la politie l-ai predat,politia o fi gasit prin cunoscuti “pagubitul” etc.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Era mult mai fun sa il tina si sa faca pe detectivu, se gasea o metoda. A scapat de el asa repede de parca ar fi raie. Politia mai mult ca sigur nu se pune ea sa caute proprietaru, si nici proprietaru nu o sa si-l caute la politie. Adica nici macar nu s-a sunat singur, cam atat de lipsit de speranta e.
In alta ordine de idei de-asta sunt inutile parolele.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.03.09
.ral:cr - 12 Decembrie 2014 12:50 PM

Era mult mai fun sa il tina si sa faca pe detectivu, se gasea o metoda. A scapat de el asa repede de parca ar fi raie. Politia mai mult ca sigur nu se pune ea sa caute proprietaru, si nici proprietaru nu o sa si-l caute la politie. Adica nici macar nu s-a sunat singur, cam atat de lipsit de speranta e.
In alta ordine de idei de-asta sunt inutile parolele.

Da, e adevarat ca era mai bine sa il fi tinut cateva zile sa gaseasca o metoda. Eu asa as fi facut. Nu a vrut insa sa se complice prea tare si pt ca era doar cateva zile prin Bucuresti.

Daca nu ma insel, din ce mi-a povestit, aparea cod, deci nu se putea vedea nimic in el.

Semnătură 

MacBook unibody late 2008
iPad 2nd generation Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ceva pe subiect http://www.macworld.com/article/2859378/how-to-help-a-good-samaritan-return-your-lost-iphone-ipad-or-mac.html

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

http://osxdaily.com/2015/01/23/found-iphone-see-owner-contact-info/

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

am incercat pe ambele telefoane Iphone 6 si iphone 5 ce zice pe osxdialy.
Ambele sunt logate cu acelasi cont de icloud.
Pe iphone 5 imi zice al cui e telefonul dar pe iphone 6 nu zice.
Zice ca nu stie.
Oare de ce?

2 din 2
2