Manipularea fenomenelor meteo
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Azi am gasit un articol interesant:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/de-la-rusi-a-venit-ploaia-518175.html

Acum cateva luni cand vorbeam cu prietenii despre vremea rea din ultima perioada, eu am spus ca mi se pare ca se manipuleaza vremea. Cei cu care am vorbit atunci, nu au mai auzit de asa ceva si au spus ca nu este posibil.

De mai multi ani sunt diferite lucruri facute publice pe internet, despre proiectul HAARP, despre “chemtrails” si despre alte tehnologii folosite pentru manipularea vremii. De exemplu in Moscova (capitala Rusiei) cand este parada ce se organizeaza de ziua orasului, cerul este tot timpul senin. Si asta este asa in fiecare an.

Mi se pare haios ca in presa in ultima perioada s-a discutat despre anumite tari care vor sa intre in razboi cu alte tari si ca se pregatesc fortele militare. Astia nu se gandesc ca unele tari (pe care vor sa atace) pot avea tehnologii cu care pot distruge in cateva saptamani tara atacatoare, doar prin manipularea fenomenelor meteo. Fortele noastre militare nu ar face fata la asa ceva, din moment ce ai nostri nici cu zapada nu se descurca, care cade in mod natural in fiecare iarna.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Daca tot ne ocupam de teoria conspiratiei…de unde stim noi ca potopul de zapada care ne ia in fiecare an pe nepregatite chiar cade peste noi in mod natural…?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

A fost o vreme cand cedeam si eu in teoria conspiratie cu chemtrails dar am observa ca doar cand era rece se vedeau prelungit. Poate or fi locuri izolate unde se experimenteaza racirea vremii, da atat.
Plus ca avioanele nu pot circula asa de capu lor sa zici ca vin sa-ti strice vremea.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai zapada nu ne ia pe nepregatite, cei de la meteo ne informeaza intotdeauna cu mai multe zile inainte. Problema este ca degeaba suntem informati, nu stim sa ne pregatim. In fiecare an se intampla acelasi lucru, adica nimic. Ar trebui dati afara oamenii care se ocupa de organizarea deszapezirilor, ar trebui aduse mai multe vehicule de deszapezire, etc. Daca totul s-ar organiza cum trebuie, nu ne-ar mai lua zapada pe nepregatite. In tarile din vestul Europei se intampla foarte rar sa ramana sate izolate de zapada, dar ei in fiecare an tin cont de problemele avute in anii anteriori si imbunatatesc organizarea deszapezirii, astfel incat sa nu se mai repete problemele avute.

Nu stiu daca manipularea vremii are legatura neaparat cu teoria conspiratiei… De ce ar fi un lucru imposibil?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu e imposibil, dar e mai greu de văzut minciuna care se clădește pe un sâmbure de adevăr…
încă de pe vremea lui Ceaușescu-președinte, România era combatant pe frontul “războiului meteorologic”
s-au experimentat -cu rezultate notabile- rachetele antigrindină
după cum vedeți în link, atunci rușii nu erau demni de a apărea într-o știre smile
goana după senzaționalul care aduce rating face ca materia cenușie să fie folosită tot mai rar

ca să știți mai multe depre limitările omului în încercarea de a influența natura, citiți aici și, dacă vă incită, mai căutați în biblioteca internetului

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Rachete anti grindină există. Sunt și la noi mai multe baterii instalate în Subcarpații de Curbură.

Pe de altă parte, am ceva tangențe în bișnița mea cu meteorologii de la aeroporturile din România.

Sunt ooameni mai tineri, mai în vârstă, mai cu experiențță, mai fără, dar cam toți mi-au spus că:
O prognoza are o șansă de până la 95% de a fi exactă doar e 2 ore înainte. În rest șansele scad sub 50% și devin ușor ușor, povești cu pești.

Acum, prognozele despre zăpezi ploi… urmăresc în mare parte istoricul și circulația, maselor de aer. Dar și acelea cele mai reale se dau cu câteva ore înainte. Altfel e ceva de genul: La vara o să ploaie!

Faza că la ruși e frumos de manifestații s-ar putea să fie doar o coincidență dar nu numai, ci și un fenomen meteorologic nou apărut. Dar un sâmbure de adevăr există. În marile orașe, unde este mult beton, asfalt, se porduce așa zisul ”efect de horn”. Adică, căldura înmagazinată de oraș, se ridică ca și fumul pe horn, curățind cerul de deasupra. Nu de multe ori, s-a observat că ninge în jurul orașelor, plouă, și în oraș doar picură sau fulguiește.
Referitor la avioane care fac și dreg… e imposibil.  Ai nevoie de energie imensă să te pui cu masele de aer în mișcare.

Apropos… Vine zăpada? Mă duc la birt că e la modă!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: tulcea
Macuser din: 24.09.09

Lasati ploile , furtunile, seceta…ce spuneti de faptul ca instalatiile HAARP pot(conform teoriei conspiratiei) provoca de fapt cutremure, totul fiind bazat pe teoriile lui NIcolas TEsla si se spune ca fenomenul FULUSHIMA a fost provocat de americani…etc!!!

Semnătură 

mac mini cu I mare
mac bookpro 15”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Păi… ne îndreptăm spre fenomenul Pavel Coruț...

Noi existăm datorită împerecherii unui extraterestru cu un dinozar… etc….

Bush a doborât de fapt Twin Towers

Una noua! Pearl Harbour a fost de fapt o buna regie făcută de americani, numai pentru a intra în război.

Incidentul de la Roswell e un contact cu cei ce trăiesc în al treile univers paralel…. ș.a.m.d….

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: tulcea
Macuser din: 24.09.09
interesantul - 15 Decembrie 2014 10:35 AM

Păi… ne îndreptăm spre fenomenul Pavel Coruț...

Noi existăm datorită împerecherii unui extraterestru cu un dinozar… etc….

Bush a doborât de fapt Twin Towers

Una noua! Pearl Harbour a fost de fapt o buna regie făcută de americani, numai pentru a intra în război.

Incidentul de la Roswell e un contact cu cei ce trăiesc în al treile univers paralel…. ș.a.m.d….

asa ajungem pe taramul reptilienilor!

Semnătură 

mac mini cu I mare
mac bookpro 15”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sa lasam teoriile conspiratiei, ca sunt si ceva informatii stiintifice despre influentarea vremii.

http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf

http://www.colorado.edu/geography/class_homepages/geog_3402_s07/Travis_geoengineering.pdf

https://www.nsf.gov/nsb/publications/1965/nsb1265.pdf

Eu din cate cercetari si publicatii am citit in ultimii ani despre metode de influentare a vremii, pentru mine este clar ca asta este un lucru real. Doar acolo am dubii, cine provoaca anumite lucruri, cu ce intentie si din ce motive?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Despe existenta altor fiinte in univers,nu are rost sa discutam.
La cat de mare e universul este practic imposibil sa fim noi unici.
Poate altii sunt mult peste sau mult sub noi.

O civilizatie mult superioara s-ar folosi din plin de prima directiva din Star Trek,parerea mea.

Controlul vremii,cum ii spuneti,
-cine il provoaca?
cine poate si are posibilitatea.
-de ce si cu ce motive?
Orice trebuie testat,optimizat.Nu te poti baza doar pe teorie,trebuie sa vezi si practic ce se intampla.
Din experimente inveti.
Nu vine cineva cu weather controll si zice,gata asta e asa se face.
Trebuie o demonstratie,trebuie analizati multi factori etc.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

metodele de influențare a vremii au efect pe zone de câțiva km pătrați smile
dar, din păcate, e mai facil să creezi o explicație fantastică decât să faci o cercetare extinsă
de aia există vrăjitoare, adevăratele fiice ale vrăjitoarelor, reginele magiilor colorate, bubulii, david copperfield, zona 52, poarta energetică din bucegi, supranaturalul cer de la bozioru, ponta și alții…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

... să nu uităm dealul ăla pe care urcă daciile singure și laserul lui Coandă din Carpați.

Singurul “control meteorologic” fezabil este, cum a zis și Dacu, cu efect restrâns și limitat la forțarea unui nor existent încărcat de umiditate să se “descarce” mai repede decât normal - prin răspândirea unui praf (nu gaz de eșapament de la avioane) deasupra lui, care, prin căderea prin nor, “adună” apa și plouă cu ea (verb). O picătură de ploaie per particulă de praf. Atât. Mai mult nu se poa’ Și e destul pentru “uscarea” norilor care s-ar putea să “dea” o grindină.

Am fost în Houston, în vizită la NASA. Scrie mare și la ei pe site și înăuntru: apare nor de ploaie la orizont => rachetele nu se mai vizitează. Toate activitățile de lansare & co sunt anulate când se apropie norul. Dacă NASA nu poa’ să curețe vremea, acum n-o fi Roscosmos mai ‘oț.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tin bine minte: praful ala e un compus de argint, care face apa sa condenseze pe fiecare particula?

In rest, pe aia cu fosila celui mai vechi om, gasita pe la Scornicesti, o stiti?
Si am auzit de curand ca Deutschland vine de la țara Dacilor. Mă-nțelegi?