Setari Skype pe Mackbook
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Basel-CH
Macuser din: 15.11.14

Va salut.Sunt nou pe forum si imi pare bine ca v-am gasit.Dupa o viata intreaga pe Windows,am decis sa renunt la el,pe laptop,in favoarea IOS….Imi pare rau ca nu am facut-o mai demult,pentru ca eram deja familiarizat cu acest mod de operare,detin Ipad de cand a aparut prima varianta….Ei bine,de curand mi-am luat un Mackbook si am o intrebare:cum modific setarile la Skype?...Nu se pot modifica?asa cum este in Windows?Va multumesc anticipat pentru raspuns.O zi buna tuturor😊

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

Bun venit!

Teoretic nu trebuie schimbat nimic, doar sa ai versiunea care iti permite logarea. Sunt trucuri cu care se poate modifica si versiunile vechi PPC ca sa accepte logarea, dar la tine nu e cazul.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Setarile le gasesti in bara de sus Skype -> Preferences
Si nu doar in Skype, in toate programele preferintele sunt in acelasi loc.

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

Scuze daca cele mai sus nu au fost de folos, poate am inteles eu gresit ceva.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Tucano - 16 Decembrie 2014 08:25 AM

Va salut.Sunt nou pe forum si imi pare bine ca v-am gasit.Dupa o viata intreaga pe Windows,am decis sa renunt la el

Bravo! smile
Vezi daca ti-e de folos cumva Ghidul Macuser, proaspat ajuns la versiunea 2.0.2.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Basel-CH
Macuser din: 15.11.14

Rezolvat😀....In bara de sus,la setari…Pe Windows,este in ,,interiorul” Skype,aici,practic,este separat.Eram putin derutat,acum s-a rezolvat datorita voua.Va multumesc pentru raspunsuri si pentru timpul acordat acestora.Nu locuiesc in Ro,si folosesc foarte mult Skype si Viber.
Si,in incheiere,putin offtopic,un sfat pentru cei care inca ezita sa treaca de la Windows la Ios-Mac…:Nu mai stati deloc pe ganduri,pentru ca nu o sa regretati deloc alegerea facuta….Imi aduc aminte de o reclama la TVR,imediat dupa revolutie,care mi-a ramas intiparita in memorie,era la un model de Adidas,Torsion se numea,si spunea,printre altele,ca ,,se misca natural”....Deci…sa auzim de bine si o luna Decembrie frumoasa pentru toti,cu-sau fara zapada😊