Felicitari Poporului Roman pentru investirea noului Presedinte al Romaniei,Klaus Iohannis
Sper sa reprezinte cu demnitate si intelepciune rolul care i-a fost incredintat ca prim om in Stat,sa ne faca sa fim mindrii ca l-am ales si mai ales ca suntem Romani!
Chiar am urmarit discursul domnului presedinte si am fost emotionat un pic. Vreau sa reuseasca ce si-a propus, meritam sa fim condusi de oameni integri. Suntem romani si ar trebui sa fim mandri de asta.
Îi urez președintelui Iohannis să aibă parte peste cinci sau zece ani de o ceremonie de predare asemănătoare cu cea de ieri, să plece împăcat că a reușit măcar în lini mari ceea ce și-a propus și că lasă mandatul pe mâini bune.
Felicitari Poporului Roman pentru investirea noului Presedinte al Romaniei,Klaus Iohannis
Sper sa reprezinte cu demnitate si intelepciune rolul care i-a fost incredintat ca prim om in Stat,sa ne faca sa fim mindrii ca l-am ales si mai ales ca suntem Romani!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Hai sa ne vedem de Mac-uri, voi chiar credeti ca se schimba ceva? Bazat pe ce? Vorbim peste 5 ani…