Cum dezactivez blocarea plugin-urilor vechi in Safari?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

De cand am facut update la Flash Player zilele trecute, toate filmuletele Flash imi merg cu intreruperi, problema nu este cu viteza internetului ci cu update-ul de la Flash Player. Eu inca sunt pe Snow Leopard pe un MacBook Pro 13” Mid-2009, pana acum nu am avut niciodata probleme de acest gen. Am fost nevoit sa fac update-ul deoarece Safari blocheaza automat plugin-urile vechi si practic te obliga sa instalezi versiunea noua. Cum pot sa dezactivez aceasta functie din Safari? Am incercat sa instalez versiunea mai veche de la Flash Player ce am avut inainte, insa Safari blocheaza plugin-ul si nu merge nimic. Pe internet nu am gasit informatii despre cum s-ar putea dezactiva acest lucru. Asa ma enerveaza cand cei care fac soft-urile considera ca utilizatorii sunt idioti. De ce nu s-a integrat in Safari o optiune de a dezactiva aceasta blocare automata a plugin-urilor vechi? In majoritatea cazurilor este intr-adevar un lucru bun ca nu lasi utilizatorul sa foloseasca versiuni vechi ale plugin-urilor, insa totusi cei care folosesc un Mac nu sunt idioti cum sunt majoritatea din cei care folosesc Windows. Chestia asta chiar ma irita, ca sunt nevoit sa trec complet pe un alt browser, doar pentru ca nu pot folosi un Flash Player mai vechi cu Safari. Problema mi se pare ca nu este doar la mine, ca am mai auzit de la cineva ca avea aceasi problema cu un MacBook Pro asemanator si cu acelasi OS ca mine. La mine doar acum a aparut problema pentru ca abia ieri am facut update la Flash Player, deoarece de cateva saptamani nu am mai folosit MacBook-ul. Am incercat si sa dezinstalez complet Flash Player-ul si sa il reinstalez din nou, fara rezultat.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Eu țin pluginul Flash din Safari/Firefox dezactivat și folosesc PepperFlash-ul din Chrome pentru asta. Chiar și pe ăla îl încarc numai pe bază de whitelist (Setări -> Setări privind conținutul -> Pluginuri -> Dă click pentru redare)

Pentru Youtube în Safari: html5 player - youtube.com/html5

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Cu YouTube nu am probleme cu HTML5, dar cu multe alte pagini de internet ramane problema cu Flash Player…

‹‹ Reset Safari 8 Yosemite      Back to My Mac ››