Buna ziua tuturor, intrebarile mele sunt urmatoarele:
- este posibil ca un Mac mini Mid 2010 cu procesor 2,4 Ghz intel core duo, memorie ram 4 gb ddr3, placa video Nvidia GeForce 320M 256 MB DDR3 si un ssd de 128 gb sa permita utilizarea optima si simultana a programelor lightroom si photoshop? Ma refer la posibilitatea rularii ambelor programe in acelasi timp pentru prelucrare fotografie si export din lightroom in ps fara sacadari, fara timp de asteptare si freeze sau alte probleme. Din informatiile obtinute de pe net am inteles ca acest mini mac ar suporta un upgrade de pana la 8 gb. Ma ingrijoreaza insa placa video slabuta.
- aceleasi intrebari de mai sus fac obiectul instalarii si rularii unui windows 7 pe acest minimac, astfel incat sa pot utiliza aceleasi programe in aceleasi conditii, fara a avea niciun fel de problema atat cu mini-ul (supraincalzire etc) cat si cu platformele.
- este capabil un minimac A1103 cu 1,5 ghz, 1gb memorie ram, 40 hdd sa ruleze ok pe internet astfel incat sa poata fi vizionate filme si continut media de calitate pe tv? Din informatiile citite pe net, unii utilizatori spun ca acest lucru nu prea este posibil in conditii optime si ca sunt multe probleme la rulare de continut media pe net. Altii sustin ca nu au probleme. Este cumva de vina conexiunea la internet a acestor utilizatori sau este de vina capacitatea reduse a mac mini modelul specificat anterior?
Va multumesc anticipat si imi cer scuze moderatorilor daca nu am postat corespunzator.